2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کنکور هنر دادم هیچی هم نخونده بودم 

کارگردانی دانشگاه سوره تهران قبول شدم 

( دو سال پیش ) 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
کتابای هنرستان دیگه.هرکس باید رشته خودشوبخونه

نه اخه من کاردانشم معدلمم ۱۹،63 هستش بعد رشته اصلی من تصویرسازی و جلوه های ویژه‌اس

میخواستم ببینم چطوریه انیمیشن داره نداره

کسی که سگ سیاه افسردگی دست از سرش بر نمی‌داره🕶
من کنکور هنر دادم هیچی هم نخونده بودم  کارگردانی دانشگاه سوره تهران قبول شدم  ( دو سال پ ...

چقد خوب چه کتابایی رو خوندی

کتابای هنرستان!

نه اخه من کاردانشم معدلمم ۱۹،63 هستش بعد رشته اصلی من تصویرسازی و جلوه های ویژه‌اس

میخواستم ببینم چطوریه انیمیشن داره نداره

من دانشگاه هنر تبریز خونده بودم سراسری البته ۸-۹ سال پیش علاوه بر کتابهای هنرستان اگه ریاضیتون خ ...

نمیدونید انیمیشن داره یا نه؟

چقد خوب چه کتابایی رو خوندی

من هیچی نخوندم ، چون رشتم تجربی بود ، کنکور هنرو همینجوری شانسی دادم ولی کارگردانی قبول شدم 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍

یه مقدار تاریخ هنر ایران و جهان بخون و اطلاعات عمومی هنری هم باید داشته باشی. زبان انگلیسیت اگه خوب باشه خیلی رتبه تو میکشه بالا. بقیه کتابای هنر به رشته ای که انتخاب میکنی بستگی داره مثلا موسیقی توی بعضی رشته ها ضریب داره توی بعضی ها نداره. درک عمومی هنر و مبانی تجسمی تم باید خوب باشه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!