2777
2789
مالتی مدیا داره برا کارشناسی فقط هم کل ایران اینجا داره تو مقطع کارشناسی که اونم از ریاضی میگیره ن ...

یعنی برنامه نویسی منظورتونه؟

کسی که سگ سیاه افسردگی دست از سرش بر نمی‌داره🕶
یه مقدار تاریخ هنر ایران و جهان بخون و اطلاعات عمومی هنری هم باید داشته باشی. زبان انگلیسیت اگه خوب ...

زبانم که اوکیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتین؟

نه عزیزم رشته دیگه ای رفتم 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍

دوست من رشتش تجربی بود هیچی هیچ برای کنکور هنر نخونده بود رتبش سه رقمی شد حتی عمومی نخونده بود داغون اصن  

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 
زبانم که اوکیه

حله! آها اسمش یادم نیست ولی اون درسی که کاربرد ریاضی در هنر بود هم خوبه ازش سوال زیاد میاد. ولی سخت نیست در حدی که مثلا محیط و مساحت دایره رو بتونی حساب کنی و درک فضایی و هندسه داشته باشی. مثلا گسترده یک جسم صنعتی رو تشخیص بدی.

من طراحی صنعتی خوندم.انیمیشن زمان ما دومرحله ای بود نیمه متمرکز. یعنی مثلا یه چیزی قبول میشدی بعد رتبه نیمه متمرکز میومد اگه اونم مجاز بودی میرفتی یک امتحان عملی مدادی و قبول میشدی میرفتی رشته جدید.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
یعنی برنامه نویسی منظورتونه؟

بین رشته ای هست

نمیشه گفت صددرصد برنامه نویسی

تا ترم ۳_۴ واحد‌های عملی و مبانی هنر و تاریخ هنر اینا هست

ولی بعدش می‌ره رو کامپیوتر و مدلسازی و برنامه نویسی و طراحس وب و موشن گرافیک

بین رشته ای هست نمیشه گفت صددرصد برنامه نویسی تا ترم ۳_۴ واحد‌های عملی و مبانی هنر و تاریخ هنر این ...

گفتید اسم رشتش چیه؟ یعنی موقع کنکور رتبت باید چندشع ک این رشته رو بیاری

من کنکور هنر دادم هیچی هم نخونده بودم  کارگردانی دانشگاه سوره تهران قبول شدم  ( دو سال پ ...

سلام عزیزم خوبی میشه منو راهنمایی کنی؟  رتبت چند شد منم میخوام رشته سینما قبول شم درصداتو اینارو میگی بهم؟