2777
2789
عنوان

کیا تجربه سونو دارن بیان راهنمایی

95 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها ی سوال دارم توروخدا جوابمو بدید اگه اطلاعاتی راجع بهش دارید  

من شنبه ک سونو دادم بهم گفتن ۵ هفته و ۵ روزمه و ساک حاملگی خالی بدون جنین و کیسه زرده دیده شد ولی اندازه ش ۲/۴ میلیمتر بود و دکتر گفت خیلی کوچیکه و به سن بارداری نمیخوره بنظرتون چ مشکلی هست؟

گفت ۱۰ روز دیگه باید دوباره برم سونو  

چرا اندازه ش کوچیک مونده یعنی رشدش کنده؟ خدااااااااا 

عزیزم چیزی که من میدونم اینه که استرس واسه بارداری سمه . آروم باش و بسپار به خدا 

ان شالله ده روز دیگه همه چی عادی نشون میده 

به اثر صلوات هاتون اعتقاد دارم 😊برام یه دونه صلوات میفرستید خدا فرشته کوچولو بذاره تو دلم؟ 

وقتي كيسه زرده هست يعني جنين هم مياد

دلواپس نباش

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین بودم میلیمتر نزد ، گفت دو هفته دیگه نگران نباش بابا من تا این هفته که رسیدم سر سونو پدرم دراومد از بس استرس میدن به عادم رشدش کمه یجور گیری رشدش زیاده یجو  الان برامن وزنش و سنش بیشتر میزنه ؛ توکل بخدا اونه که سالم نگشون داره و سالم بیاد بغلمون 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
عزیزم چیزی که من میدونم اینه که استرس واسه بارداری سمه . آروم باش و بسپار به خدا  ان شالله ده ...

آخه هیچی نداشت!! نه کیسه زرده و نه جنین گفت تازه کوچیکم هست!!

منم همین بودم میلیمتر نزد ، گفت دو هفته دیگه نگران نباش بابا من تا این هفته که رسیدم سر سونو پدرم در ...

توکل بخدا آخه آدمو نگران میکنن ، ان شالله به سلامتی نی نی رو بغل بگیری برا منم دعا کن

عزیزم منم هفته 6رفتم گف هفته5 و فقط ساک دید ولی دو هفته و نیم بعد رفتم سونو واژینال قلبشم ضربان داشت ...

خدارو صدهزار مرتبه شکر ک قلب نی نی رو شنیدی خداکنه منم ۱۰ روز دیگه میرم صدای قلب قشنگشو بشنوم  

توکل بخدا آخه آدمو نگران میکنن ، ان شالله به سلامتی نی نی رو بغل بگیری برا منم دعا کن

میسپارمتون به رحمانیت و رحیمیتش ، ان شاءالله سالم بیاد بغلت 🌷

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤