2777
2789
عنوان

ختم سوره واقعه و افزایش رزق و روزی

12544 بازدید | 25 پست

#ختم_سوره_واقعه ...

روز دوشنبه اول ماه #صفر

به جهت #گشایش_رزق و #روزی .رفع #گرفتاری #گشایش در #کارها این ختم بسیار مجرب است ..

مرحوم مجلسی در طریقه ختم سوره واقعه از امام سجاد (ع) نقل کرده که حضرت فرمود ...

هر گاه روز اول ماه قمری روز دوشنبه باشد شروع به خواندن سوره واقعه کن تا 14.و در روز اول یک مرتبه روز دوم دو مرتبه تا روز 14. چهارده مرتبه.بخواند ..بعد ازهر بار  قرائت سوره واقعه این دعا رو یک مرتبه بخوانید ..

(این ختم را میتوان در طول روز وبه مرور زمان خواند )

دعای بعد از #سوره_واقعه

👇👇👇👇

یا رازقَ المُقلّین و یا راحِمَ الْمَساکین ویا ذاالقُوهِ المَتین ویا غیاثَ المُسْتَغیِثین ویا خیرَ النّاصرین  ایّاکَ نَعْبُدُ وایاک نَسْتَعین اللهم إنْ کانَ رزقی فِی السّماء فَأَنْزِلْهُ وإن کان فِی الأَرضِ فأخْرِجْهُ و إن کان بعیداً فَقَرّّبْهُ وإن کان قریبا فیَسِّرْهُ وإن کان یسیرا فَکَثِّرْهُ وإن کان کثیرا فَجَعلّلهُ وإن کان حلالا فَطَیّبْهُ و إن کان طیبا فَبارِکْهُ لنا برحمتک یا أَرْحَمَ الرّاحمین وصَلِّ علی محمدٍ وآله الطاهرین.

التماس دعا🙏     

من خودم یبار از خوندنش واقعا جواب گرفتم  

🌷🌷🌷🌷🌷🌷

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوست عزیز از به اشتراک گذاشتن این مطلب🙏

التماس دعا .

من خودم موقع خوندن همه رو دعا میکنم حاجت روا بشید و رزق و روزیتون زیاد بشه ان شاالله 🌷

الان بخونیم اشکال نداره؟

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
نه چه اشکالی من خودم از سایت سوره واقعه رو اسکرین گرفتم  تو گوشیم هست  میخونم.

مرسی عزیزم🌹

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
شما برای رزق و روزی خوندی؟

بله  

قبلش چند ماه بود حقوق نگرفته بودیم واقعا در عذاب بودیم

یکی بهم یاد داد منم شروع کردم‌

اون ماه به جز حقوق  خودمون معوقات  هم گرفتیم 

و خداروشکر رییس عوض کن از اون ببعد حقوق گرفتمون درست شد

بله   قبلش چند ماه بود حقوق نگرفته بودیم واقعا در عذاب بودیم یکی بهم یاد داد منم شروع کردم‌ ...

چه خوب ماهم چند ماهه درگیر  مشکلات مالی شدیم یک عالمه قسط و چک و متاسفانه کل پس اندازمونم تموم شده خونه هم گذاشتیم برای فروش مشتری هم نیست همش سوره واقعه میخونم انشالله ماهم مثه شما مشکلمون حل بشه

انشالله همه مشکلاتشون حل بشه

چه خوب ماهم چند ماهه درگیر  مشکلات مالی شدیم یک عالمه قسط و چک و متاسفانه کل پس اندازمونم تموم ...

ان شاء الله منم دعا کنید  موقع خوندن سوره

منم شمارو یاد میکنم