sadatiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1656 عنوان دکتر گفته شنبه برم سونو 192 بازدید | 55 پست سلام بچه ها دکترم گفته شنبه برم سونو برای وضعیت جنین و قلب و... ولی من شنبه تازه ۶ هفته و ۳ روزممیشه.بنظرتون چکار کنم؟ وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲ 1398/07/08 | 12:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arrrrmaaaan عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 2860 نرو خیلی زودهبعد میگن قلبش تشکیل نشده برو سقط کن😑 بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
hadiiiiis عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 3123 من گذاشتم اخر هشت هفته رفتم عاشقتمممم پرنسسم....دختر یکی یه دونمم
sadatiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1656 نرو خیلی زوده بعد میگن قلبش تشکیل نشده برو سقط کن😑 یا خدا وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
sadatiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1656 خیلی زوده حداقل 7هفته برو خدا کنه دکتر قبول کنه وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
sadatiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1656 من گذاشتم اخر هشت هفته رفتم ممنونم⚘ وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
arrrrmaaaan عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 2860 یا خدا خب اخه شیش هفته نشون نمیده بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
sadatiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1656 نریا میدونی همش میترسم بارداری پوچ باشه خدای نکرده وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
sadatiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1656 خودش سونو میکنه؟ بله وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
mobina76 عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 4171 منم ۶ هفته و ۳روز بودم ک اولین سونو رو رفتمعلاوه بر ساک حاملگی ،قلبشم تشکیل شده بود ک هیچ حتی ضربانم داش خدا حال همه رو خوب کنه..
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31379 میدونی همش میترسم بارداری پوچ باشه خدای نکرده زبونت لال😂ن نترس۸ هفته کامل بروباخیال راحت ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
sadatiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1656 خب اخه شیش هفته نشون نمیده منم شنیدم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲