2777
2789
عنوان

دکتر گفته شنبه برم سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 55 پست
ایشالا همه چی عالی باشه برا منم دعا کن مامان شم

انشاالله همین ماه بیای خبر بارداریتو بدی.یه روضه برای حضرت علی اصغر تو خونت نذر کن

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساک حاملگی رو هم ندیدی؟ بنظر من همون ۱۲ هفته بری بهتره

هیچی ندیدم

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
اره چون بچه کوچیکه ی وقت هیچی نمیبینن میگن خدایی نکرده سقط و استرس وارد میکنن اصلش 8 هفتگیه

ممنونم خدا نی نی تو برات نگه داره

از کجا فهمیدی ۴ هفتته؟

اون موقع که سونو دادم ۴ هفتم بود از تاریخ آخرین پری فهمیدم الان ۵ هفته و ۶ روزمه

اون موقع که سونو دادم ۴ هفتم بود از تاریخ آخرین پری فهمیدم الان ۵ هفته و ۶ روزمه

یعنی توی سونو نگفت چند هفته؟ نگفت ساک حاملگی به این ابعاد؟

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم

نه هیچی نگفت .گفت خیلی زود اومدی هیچی دیده نمیشه .فقط خوشبختانه کیست نداری.همین

من بعد ازمایش ۶ هفته بودم دقیقا با تاریخ پریودم رفتم دکترخودش تو نطب سونو کرد گفت فقط ببینم ساک بارداری تشکیل شده یا نه ،که خداروشکر ساک بارداری بود ولی گفت زوده واسه قلب برو اخرای ۸ هفته بیا واسه قلبش که رفتم گفت تشکیل شده،سونویی که ۶ هفته انجلم میدن واسه اینه که خارج از رحمی اینا نباشه

شما تو ۴ هفتگی ساک حاملگی و دیدن؟

انشاالله همین ماه بیای خبر بارداریتو بدی.یه روضه برای حضرت علی اصغر تو خونت نذر کن

ممنونم عزیزم ایشالا

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه هیچی نگفت .گفت خیلی زود اومدی هیچی دیده نمیشه .فقط خوشبختانه کیست نداری.همین

پس شیش هفته رو برو اما نه برای شنیدن صدای قلبش برای دیدن ساک حاملگی

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
من بعد ازمایش ۶ هفته بودم دقیقا با تاریخ پریودم رفتم دکترخودش تو نطب سونو کرد گفت فقط ببینم ساک بارد ...

آها پس برم؟من خودم چون اصلا علائم بارداری ندارم خیلی میترسم