2777
2789
عنوان

با نظرتون برای ازدواج

316 بازدید | 33 پست

هیکل دختر  مهمه ؟؟؟ 

سایز ۴۴ باشه چاق نمیگن بهش ولی توپره رونش چاقه  قدش متوسط 

چون الان لاغری ترند شده و اکثرا پسرا لاغرن بنظرت این میتونه دلیل بر عدم جذابیت باشه ؟ 

چقدر مهمه؟

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

نه نمیتونه ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا لاغر خوب نیس

اخه اکثر عروسایی که میبینم ریزه میزه هستن یا همه مردم رفتن لاغر کردن با عمل و ...

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

تاجایی ک بدونم ایرانیا توپر میپسندن

والا اطرافیان ما همه دنبال دختر ظریفن اصلا بحث ازدواجو بیخیال کل فامیل با عمل و ...لاغر شدن

سلیقه آدما متفاوته بنظرم هیکل باید جوری باشه که به بدن آسیبی نرسه نه خیلی لاغر نه خیلی چاق نظر مرد ج ...

اینقدر هیت گرفتم از طرف زنداداشم از هیکلم متنفرم البته راستم میگن دیگ برای دختر مجرد این سایز زیاده