2777
2789
عنوان

هفته ۶ بارداری نگرانی هاش

324 بازدید | 46 پست

من هفته ۶ بارداریم هنوز زیر دلم درد میکنه شدید انگار دارم پری میشم سونو هم دادم همه چیز خوب بود تو دهانم آفت میزنه کسی مثل من بوده آیا نگرانم میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل دردات عادیه تا هفته ده همینجوریت بعد اونم یه دردای دیگه میگیری.افت دهانتم بخاطر ترسه منم از،بس میترسیدم کلی افت و تبخال زده بودم 

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

چرا همه انقدر استرس بارداری داریم😭😭😭باید لذت ببریم اما همش ثانیه ب ثانیه ش با استرس و نگرانی میگذره

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

منم مثل تو بودم ولی نگران نباش کمر درد و دل درد داشتم لکه بینی داشتم.بعد ها سوزش معده و درد کشاله ران و درد واژن و نبض واژن و گرفتگی رگ پام و خارش پوست شکمم و احساس کشیدگی پوستش و ترک های کمرنگ هم اضافه شد بهش.کلا دیگه کم مونده شاخ در بیارم.الکی نگران نباش و استرس نده به خودت

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
منم مثل تو بودم ولی نگران نباش کمر درد و دل درد داشتم لکه بینی داشتم.بعد ها سوزش معده و درد کشاله را ...

تازه جوش هم میزدم یه مدت

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

آفت دهنت برای استرسه عزیزم ، یکم بیخیال. باش 

بهتر میشی ⁦☺️⁩

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد