2777
2789
عنوان

هفته ۶ بارداری نگرانی هاش

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 46 پست
شماها چرا انقد زود میرین؟🤔🤔🤔 چرا دکتر ب من گفت ۸ هفته بیا

من نسبت به آخرین پریود الان باید هفته 9باشم به خاطر همین هفته پیش که رفتم دکتر  برام سو نونوشت  اما گفت طبق سو نو الان حدود 4هفته ی و حاملگی دیر اتفاق افتاده به خاطر همین قرار شد دو هفته بعد دوباره برم سو نو ببینم قلبش تشکیل شده یا نه . برای همین خیلی استرس دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درد سینه و تیر کشیدن زیر شکم و کمر درد داشتم رفتم دکتر آزمایش بتا داد.....به نظرتون باردارم؟ وایم ...

برو منم درد سینه داشتم بی بی زدم مثبت شد رفتم آزمایش بتا ۱۵۰۰ بود بی بی بزن اول

من نسبت به آخرین پریود الان باید هفته 9باشم به خاطر همین هفته پیش که رفتم دکتر  برام سو نونوشت ...

واس همین چیزاس ک میگن نباید زود بری

شما احتمالا پری هات و تخمکگذاریت نامنظم بوده واس همین میگن لقاح در اتفاق افتاده.

سونو هم اکثرا یک هفته از چیزی ک خود ادم حساب کرده کمتر میگه

خدایاشکرت🥰
یا خدا پس بگو دیگه کم کم قراره از بین برم 😂ولی واقعا استرس بدی انشاالله منم زودتر ماهم بره بالا از ...

استرس سعی کن نداشته باشی و خودت رو مشغول کنی.ماهاتم بره بالا چیزای دیگه میاد سراغت.مثل همینایی که الان گفتم

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
ای وای پس باید من به دکترم بگم شاید عفونت کردم خدارو شکر نداری خیلی بد

اره برای زخم حتما برو.من درد دور ناف تجربه کردم ولی زخم ندیدم

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت