2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرشون مثل شوهره من بی محبت شدن بیانننننننننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 35 پست
مثلا قبلنا هی حرف میزدم هی به حرفام گوش نمیداد همه چیو تعریف میکردم یهو وسط حرفم با موبایلش به یکی ...

همسر من از بقیه نظرها خوبه فقط یه مشکل داره که وقتی میاد خونه فقط حواسش به تلویزیون و لب تاپش هست باید یه حرفی رو چند بار بگم که بشنوه انقد حواسش پرت میشه به تلویزیون که صدای منو بچه رو نمیشنوه شما چه راهی برای شنیدن حرفهاتون داشتید؟ همسر من با محبته هر جا بگم میبره هر چی بگم میخره هر کار بگم انجام میده اما این اخلاقش منو عصبانی میکنه دخترم کوچیکه من دارم توی آشپزخونه غذا درست میکنم انقد میاد به پاهام میچسبه و گریه میکنه ولی همسرم اصلا انگار صداشو نمیشنوه بیاد برداره آخر سر داد میزنم و دعواش میکنم که بلند میشه میاد بچه رو برمبداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر واقعا تاثیر داره خوندن این کتاب؟

بله خیلی زیاد

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
همسر من از بقیه نظرها خوبه فقط یه مشکل داره که وقتی میاد خونه فقط حواسش به تلویزیون و لب تاپش هست با ...

عزیزم

همسره منم همین مشکلات رو داره

تو این کتاب حرف خوبی میزنه میگه شما هم تا حدودی خودتون رو مشغول کنید که منم شروع میکنم به خوندنه کتاب وخود همسرم میاد میچسبه که حواسمو پرت کنه!

اما من خر که دفعات قبل میچسبیدم بیمحلی میکرد!

اما شرایط شما با حظور بچه فرق داره!

من به جای شما باشم بچه رو میدم بغلش 

یا بچه رو بغل میکنم میگم میبینی که بچه گریه میکنه یا بچهرو بگیر یا کار انجام بده!

اما موضوع مهم اینه که من یه آدمیم که فیلم میبینم یا کتاب میخونم کر میشم و میرم تو اون چیز!

شاید همسرتونم مشکله منو داره غرق میشه، باید باهاش جدی و نه عصبانی یه بار مطرح کنید و برای اینکه به حرفتون گوش کنه اول دوتا اخلاق خوبشو بگید و تشکر کنید بعدش این وموضوع رو مطرح کنید و بهشون بگید لطفا وقتی میای خونه برای یه تایم محدودی گوشی و تلویزیون وگرنه مابقیش شما وزندگی

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.