2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرشون مثل شوهره من بی محبت شدن بیانننننننننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 35 پست
خب میشه درمورد اثرش تو زندگیت یکم مثال بزنی

مثلا من دلم سینما میخواست اصرار و خواهش که بیا بریم سینما هی میگفت کار دارم!

الان زنگ میزنم میگم دوستم پیشنهاد داده برم باهاش سینما!

واسه سه شنبه میخوایم بریم،

میگه میشه با هم بریم؟

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نویسندش کیه؟من زدم دانلود کتاب زنان زیرک اورد زنان زیرک یا چرا مردان عاشق زنان زیرک میشوند همینه؟

آره آفرین خودشه عالیه

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
بزنید دانلود رایگان کتاب زنان زیرک! کامل توضیح میدم

منم شوهرم نابودم کرده از بس یه دنده لجبازه حرف گوش نمیده محبت بلد نیست .پیرشدم از دستش بخدا

بخونم‌شاید مفید واقع شد😣

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
یکم توضیح میدی

مثلا قبلنا هی حرف میزدم

هی به حرفام گوش نمیداد

همه چیو تعریف میکردم یهو وسط حرفم با موبایلش به یکی زنگ میزد، انگار اصلا وجود ندارم!

الان که از جایی میام یه لبخند میزنم و سلام علیک

میگه چه خبر خوش گذشت میگم مرسی خوب بود

دوباره میگه چه کارا کردی میگم فلان

دوباره میپرسه

تا نپرسه حرف نمیزنم

من امروز اینو توی یه تاپیک معرفی کردم وخودمم دارم میخونمش از اینترنت دانلود کردم

واقعا

چه باحال

خیلی خوبه

این کتابا اگر زندگی رو به راه باشه واقعا کمک کنندست

کتاب صوتیش نیست؟

ندیدم

من چون سر کارم کتاب پی دی اف میخونم

منم شوهرم نابودم کرده از بس یه دنده لجبازه حرف گوش نمیده محبت بلد نیست .پیرشدم از دستش بخدا بخونم‌ش ...

شوهر من بلد بود یادش رفتهباید عشق تو وجودش بیدار بشه و ترس از دست دادن داشته باشه تا حبت کنه!

ببین این کتاب واسه کسیه که شوهرش دوسش داره ولی مثل شوهره ممن احمق شده!

نه مردی که زندگیشو دوست نداره

خداییش چه کتاب چرتی..... تاپیک گلبوته_خانوم ازهمه باحالتر

چرا خوندیش؟

استارتر واقعا تاثیر داره خوندن این کتاب؟

تاثیر وابسته به شرایطته

تو تاپیک گفتم که شوهرمه من چه مشکلاتی داره!

مثلا برا مردی که معتاده یا فحاشه یا خانوم بازه یا کتک میزنه فک نمیکنم مفید باشه!

واسه مرداییه که حس میکنید یکم سرد شدن

قسمتیشو اره

برا من خوب بود