2777
2789
عنوان

سونوگرافی ساک حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 22 پست
مرررسی.یعنی واقعا احتمال داره دوقلوبشه😂😂وااای خداچیکارکنم

آره دیگه خیلی باحال میشه باهم بزرگ میشن 😍ان شالله هر چی خیره همون بشه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
من بعد ازمایش نرفتم دکتر   تا سونو قلب شما زود رفتی  انشاالله تشکیل میشه  منم ...

من آخه به خارج رحمی شک داشتم که رفتم

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا این روزا چیز سنگین بلند نکن  بیشتر استراحت کن  نزدیکی هم نکن

آره آخه هفته قبل لک بینی داشتم تموم شد ولی دیروز یذره پیاده روی کردم واسه سونوگرافی رفتن بازلکه بینی دارم

خدانی نی های شمارم حفظ کنه واستون

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
آره آخه هفته قبل لک بینی داشتم تموم شد ولی دیروز یذره پیاده روی کردم واسه سونوگرافی رفتن بازلکه بینی ...

دکتر شیاف نداد برا لکه بینی ؟

من هنوز روزی دوتا شیاف دارم 

دوقلو ها میدن شیاف 

بعدم امپول میدن 

حتما برو تا بهت بدن

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
دکتر شیاف نداد برا لکه بینی ؟ من هنوز روزی دوتا شیاف دارم  دوقلو ها میدن شیاف  بعدم امپ ...

چراشبی یکی داده.هفته قبل روزی دوتا بود ولی دیروز که گفتم لکه بینی تموم شده گفت بازم تایک هفته بزار شیاف‌ولی ازمطبش اومدم بیرون لک دیدم حالا بازامروز میرم پیش دکترم

آره دیگه خیلی باحال میشه باهم بزرگ میشن 😍ان شالله هر چی خیره همون بشه

ممنونم عزیزم❤