2777
2789
عنوان

حرکت جنین

131 بازدید | 28 پست

خانوما من خیلی استرس دارم نمیدونم چی کار کنم تو ۱۴ هفتم چند روز پیش یکم حرکت جنینو حس میکردم الان خیلی کمتر ...نگرانم نیاین بگین تا ۱۸  و ۲۰ هفته حرکت نداره و اینا چون که حس میکردم ....کسی بوده مثل من حس کنه بعد قطع بشه حرکاتش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عزیزم من هفتمونم مثل همه 

من الان بیشتر از یک هفته بود که هیچ نبضی حس نمیکردم چقدر تاپیک زدم دکترم رفتم طبیعیه عزیزم تازه امروز صبح دراز کشیدنی یکم حس کردم بیخیال بابا نگران نباش باید تا 20 به بعد صبر کنیم

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!

بله عزیزم طبیعیه...دختر من تو شونزده هفته تکون میخورد بعد یه هفته اون وسط اصلا حسش نمیکردم...

حتی الان هم گاهی روزا حرکاتش کمتر میشه...

که خب البته منم واقعا نگران میشم...ولی خب دکتر میگه معمولا همینطوره

ا
اخه قشنگ تکون میخوردااا ...نمیدونم گیج شدم 

بله روده هم کاملا تکون می خوره 

چون رحم داره بزرگ میشه بهش فشار میاره و حالته لرزش و تکون داره ، من الان ۲۷ هفته ام شاید ۱-۲ هفتس می تونم حرکت بچه رو از روده تشخیص بدم ، البته دکترم بهم گفت که قبله ۱۶ فقط تکون اجزای بدن (( اسپاسم)) هستش و خیلیا با تکون جنین اشتباه می گیرن

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
بله روده هم کاملا تکون می خوره  چون رحم داره بزرگ میشه بهش فشار میاره و حالته لرزش و تکون داره ...

خدا کنه اینطور باشه وگرنه هم خودم هم بقیرو دیوونه میکنم

بله عزیزم طبیعیه...دختر من تو شونزده هفته تکون میخورد بعد یه هفته اون وسط اصلا حسش نمیکردم... حتی ا ...

خدا از دهنتون بشنوه .....تا بچه به دنیا بیاد من اب شدم

من هم زود فهمیدم تکونهاشو، یه وقتهایی سه یا چهار روز محکم میزد، یه وقتهایی ۲ یا ۳ روز ضعیف میشه، رفتم دکتر گفت تو اون روزها هم میزنه ولی تو کمتر می فهمی، گفت هرچی بزرگتر بشه حرکتاش منظم تر میشه 

بله روده هم کاملا تکون می خوره  چون رحم داره بزرگ میشه بهش فشار میاره و حالته لرزش و تکون داره ...

ببخشید میتونم بپرسم وزنتون چقدره

آخه میگن لاغرا زودتر حس میکنن

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
ببخشید میتونم بپرسم وزنتون چقدره آخه میگن لاغرا زودتر حس میکنن

من سر پسر اولم ۲۲ هفته حس کردم 

سر دومی ۲۰ هفته 

وزنمم سر هردو ۵۳ بود

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
من هم زود فهمیدم تکونهاشو، یه وقتهایی سه یا چهار روز محکم میزد، یه وقتهایی ۲ یا ۳ روز ضعیف میشه، رفت ...

نمیدونم چی بگم ..تکون بوده نبوده ....اگه بوده چند روزه نمیفهممش اگه نبوده که هیچ