2777
2789
عنوان

خدا رو شکر دارم میرم مشهد🧚‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 67 پست
انشالله  سال دیگه این موقع انقدر درگیر نی نی نازت بشی که نتونی بیای نی نی سایت ولی حتما بهم خبر ...

چشم آبجی قشنگم میدونم که دلت پاکه وخداجواب دعاهاتومیده برام دعاکن خواهری ❤❤

ماراحوصله ی شرح حال نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم تهران نیستم .اهل قم هستم امادرحال حاضربخاطرشغل همسرم شیرازهستم موقتا

امسال سمت خونه مامانم رفته بودم روضه خونه یه سادات خودش سرتاپا سبز پوشیده بود بعد دیدم یه سریا میرن پیشش اون براشون دستمال سبز میبده دور شکمش پرسیدم گفتن این خانوم بچه دار نمیشده یهو بچه دار میشه انگار خدا یه چیزی بدلش انداخته این پارچه سبز میبده واسه این افراد تاسال دیگه باردار میشن باورم نشد ولی دوسه نفر گفتن ما به چشم دیدیم یکیشون هم میگفت من باردار شدم

فکرکردم تهرانی گفتم برات دقیق بپرسم ببینم چیه بهت بگم

خواهش میکنم برای سلامتی پدرومادرمصلوات بفرستید ❤هروقت فرستادید بگید منم برای شما بفرستم🥰
@خداگونه     @باشکوه     @pesteh_2     @فرانک20     ...

الهی من فدای شما بشم که انقدررر مهربون وخوش قلبین😍😘😍😘😍منوهربارشرمنده خوبیهاتون میکنین.الهی خیرببیندوهمیشه حاجتروا وسعادتمندوخوشبخت وعزیزخداباشین.انشاءالله انعکاس همه این خوبیهاتون چندبرابربه زندگیتون برگرده.انشاءالله این سفرزیبا روزیتون بشه.جمعه سفره حضرت رقیه داریم بلطف خدابرای حاجتروایی همه دوستان من جمله شما عزیزدل نماز حاجت میخونم وشمع روشن میکنم.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

استارترعزیزپیشاپیش زیارتتون  قبول باشه.خوش به سعادتتون.لطف کن سلام منو خدمت امام رضا برسون وبرای حاجتروایی من وخواهرم دعا کن .مرسی.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
الهی من فدای شما بشم که انقدررر مهربون وخوش قلبین😍😘😍😘😍منوهربارشرمنده خوبیهاتون میکنین.الهی خیرب ...

خدا نکنه خداوند ب شما و عزیزانتون سلامتی و عمر طولانی و عطا کنند آمین.خداوند بخشنده دل مهربانتون رو‌ب عالیترین نحو شاد کنند و حافظ شادیتون باشند . قبول باشه خیلی ممنونم ک قابل میدونین .هرچی هست از خوبی شماست خیر دنیا وآخرت نصیبتون بشه آمین ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹