2777
2789
عنوان

چرا بعضیا از قصد گند میزنن به زندگیشون؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 140 پست
میشه نظر بدین و بگین واقعا چه چیزی این دختر اینقدر محق میکنه؟؟

شاید اقاهه محبتش کمه واسه همین دختره بد اخلاق شده ...

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

تقصیر پسرس

وقتی میری یکی ۱۴ سال از خودت کوچیکتر میگیری باید تحمل بچه بازیای حال بهم زنشو داشته باشی ک البته این دختره دیگه نوبرشو اورده بگو حالا ب جز سن کمت دیگ چی واسه ارائه داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من سنش چون کمه و بی تجربه ست.شایدم یمقدار پرناز بار اومده.این مسئله ها بتعث میشن بدرفتاریاش ز ...

من واردم؟😑😐

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

اتقاقا ۱۳سال بهترین فاصله سنی هست از نظر من 

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            
تقصیر پسرس وقتی میری یکی ۱۴ سال از خودت کوچیکتر میگیری باید تحمل بچه بازیای حال بهم زنشو داشته باشی ...

میگم که خاله دختره اینو گذاشت تو کاسه پسره...پسرم بیچاره واقعا زحمتکش و مهربونه

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
اتقاقا ۱۳سال بهترین فاصله سنی هست از نظر من 

نظر شما واسه خودتون محترم ولی خیلی خیلی مخالفم ... فاجعه هست اینهمه اختلاف سنی

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

دلم سوخت براش 

من مادرم و پدرم اختلاف سنی زیادی دارن...تا الان که صاحب نبیره شدن..غرغر ای مادرم ادامه داره، نه فقط پدرم که همه مون به معنای واقعی سوختیم...

این آقا عقلی کنه و به دختره بگه طلاقت میدم برو با یکی که دوست داری ازدواج کن ...

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

منم‌تقریبا همچین شوهری دارم و راضی نیستم.همه چیز مگه پول و خونه و ماشین و طلاس.شوهر منم سنگین رنگینه عصبانی نمیشه مدبره سرش تو کار خودشه ولی ادم سنگین رنگین فقط بیرون خونه اینجوری نیس که .تو خونه خودشم همینقد ساکت و ارومه.زن عشق میخواد محبت میخواد همدلی میخواد هم صحبت و یار میخواد.اصلا من ندیده حقو دادم به دختره

هرآدمی هم تا یه جای تحمل میکنه  دهه شصتی عین گُل مونده چرا نرفته بگیره😁 این اقا هم یه روز می ...

خاله دختره واسطه شد.....دختره اوایل اروم..ساکت محجوب...من کلا بعد مدت ها دیرمش باور نمیکردم این همونه

میگم که خاله دختره اینو گذاشت تو کاسه پسره...پسرم بیچاره واقعا زحمتکش و مهربونه

چاقو گذاشته بودن زیر گلوش😒 عزیزم خودشم میخواسته دیگه ... 

هرآدمی هم تا یه جای تحمل میکنه  دهه شصتی عین گُل مونده چرا نرفته بگیره😁 این اقا هم یه روز می ...

اره منم داشتم فکر میکردم به همین

دلم سوخت براش  من مادرم و پدرم اختلاف سنی زیادی دارن...تا الان که صاحب نبیره شدن..غرغر ای مادر ...

چرا؟؟ چه کمبودی تو زندگی بود مگه؟ اختلاف سنیشون چقدر بود؟

منم‌تقریبا همچین شوهری دارم و راضی نیستم.همه چیز مگه پول و خونه و ماشین و طلاس.شوهر منم سنگین رنگینه ...

دوست داری پس چیجوری باشه شوهرت 

میشه بیشتر بگی 

ممنونم 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم