2777
2789
عنوان

چرا بعضیا از قصد گند میزنن به زندگیشون؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 140 پست
اخرین تاپیکمو خواستی نگاه کن فکرکنم سرت سوت بکشه

ببین دیدم 

اشنایی با شوهر 

مشکلی نداشت که؟

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
اخرین تاپیکمو خواستی نگاه کن فکرکنم سرت سوت بکشه

رفتم خوندم 

حرفاتون به مادرشوهر 

ای وااای 

چه قدر سختی 

الهی خدا نجاتت بده عزیزم 

یا شوهرتو به راه راست هدایت کنه 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چند سال اختلاف دارین...میشه معایب و یا خوبی هاش بگین...چون این بحث تو تاپیک باز شد.دوست دارم نظر ...

تقريبا ١٨ همش معايبه در واقع حسني نداره 

بقول همسرم ميگه خيانت ژنتيكيه!

بوته هندونه هيچموقع خربزه نميده اين از اين پس ربظي نداره!

از نظر فيزيولوژي بدن شوهر من بسيار مردي قوي هست و بنبه بسيار قوي در مسايل خصوصي داره!در حاليكه خيلي از جوانها هستن كه هزاران مشكل ج ن س ي دارن ! پس اين هم ربطي به سن نداره

تحصيلات ايشون عاليه هست و موقعيت اجتماعي بالايي داره!

ورزشكاره خوش قيافه هست پدر بسيار خوب و با مسوليتي هست عاطفه كلامي جز اي لاو يو گفتن نداره فقط در عمل! عصبي هست و وقتي عصباني ميشه دنيا سياه ميشه اما  خيلي خيلي بهتر شده من بچه دومم رو باردارم ايرادهاشو ميگم ميبينم كه سعي ميكنه تصيحح كنه بهرحال خودم هم ايرادهاي زيادي دارم كه ممكنه با ايشون ناسازگار باشه و ناراحتي بوجود بياره در واقع دنياي ما هست كه متفاوته اخلاقها در مراحل مختلف شكل خودشونو گرفتن منطقها و استاندارها تغيير كردن ممكنه ايشون اگر با يه خانم ١٠ سال بزرگتر از من ازدواج كرده بودن خييييلي قربونشم ميرفت صبح تا شب چون مرد خوبيه در كل!

پس تنها ميمونه يك چيز اونهم اخلاق و فرهنگ هست كه خيلي خيلي جلو و در اولويت مياد!

تقريبا ١٨ همش معايبه در واقع حسني نداره  بقول همسرم ميگه خيانت ژنتيكيه! بوته هندونه هيچموقع خ ...

مرسی عزیزم....خوندن تجربیات واقعا مفید بود برام...راستش من تاپیک  های شما رو دنبال می کنم و دیدم که چیزی به اسم عشق شاید کم باشه.....اگر دوست داشتن هست ....چرا پس چیزی به اسم عشق میگین که کمه؟؟؟ ...

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
مرسی عزیزم....خوندن تجربیات واقعا مفید بود برام...راستش من تاپیک  های شما رو دنبال می کنم و دید ...

در واقع معتقدم كه عشق وجود نداره شايد عشق يه وسواس فكري و يه جور وابستگي باشه!

منكه تجربه اش نكردم ازدواج من كاملا سنتي و خيلي سريع بود

بهرحال خوشحالم كه بدردت خورد عزيزم😘

در واقع معتقدم كه عشق وجود نداره شايد عشق يه وسواس فكري و يه جور وابستگي باشه! منكه تجربه اش نكردم ...

مرسی عزیزم....خوشحال شدم حرفات رو شنیدم😍😍😘😘😘

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟