2777
2789
عنوان

خرج کردنه نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین راه حل خوبی بوده ایندفعه میگم  مشکلم اینه اینا بی نهایتم بیرونین 😁

يكى از دوستان خوب گفت، واقعا اگه دلت خيلى ميسوزه، بيرون رفتنارو به حداقل برسون. ولى واسه اينكه جواب سوالتو بگيرى، من بودم، اونجورى ميگفتم تا ببينم نم پس ميده يا نه

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
افرین راه حل خوبی بوده ایندفعه میگم  مشکلم اینه اینا بی نهایتم بیرونین 😁

به قرآن قسم شوهرم نه سال پیش من خودم یخچال فریزردوقلو نداشتم یه جفت برا خواهرش گرفت هشت سال پیش هم یه جفت یخچال فریزر دوقلو برا دختر اونیکی خواهرش من اصلا هیچی نگفتم گفتم برا منم گاز فردار بگیر اونم گرفت هرکی جای من باشه شوهرشو جر میده چند ماه پیش شوهر خواهر شوهرم مرد قرض زیاد داشتن به جون بچه هام شوهرم پنج میلیون قرضشو داد یه تومنم شوهرش قبل مردنش دستی گرفته بو اونم از خواهرش نخواست حالا بخوام بگم تا صبح طول میکشه پول رستوران که چیزی نیست در مقابل این خرجای شوهر من 

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون 
چه خوب گفتی 😁ایول مرسی

خواهش عزیزم

ی نصیحت ی وقت به خاطر اینکه به قسطو قرضش برسه از خرج خودت نزن.الان که اول راهین امتحانش کن ببین خودش تشخیص میده وقتی بهش فشار میاد از کدوم خرجا و برا کیا باید بزنه؟ اگه دیدی از خرجای تو داره میزنه ولی واسه کسایی که نیاز ندارن یا نسبت بهشون وظیفه ای نداره ولخرجی میکنه اونموقع شوهرتو بشناس و بعد تصمیم بگیر چه رفتاری درست تره و اونو انجام بده

تحت تاثیر ی سری از این حرفای اینجام قرار نگیر منم موافق نیستم از حالا بخوای نسبت به خونوادش و پول جبهه نشون بدی ولی به هیچ وجه بیخیالم نباش .همین افرادی که میگن اصلا نه حالا نه هبچ وقت به تو ربطی نداره خیلیاشون اگه بفهمن شوهرشون برا خواهرو مادرو پدر و برادرو جاری و بچه های اینا داره خرجی میکنه از بخلو حسد میمیرن.

اره خوب شد اینجا پرسیدم.میخواستم فردا ازش بپرسم بگم دیگه.نباید خرج کنی براشون😐

عزیزم... مطمئن باش همه هوای خودشون رو دارن.... اگه ذره ای همسرت احساس کنه ممکنه از لحاظ مالی دچار خطر بشه. خودش خیلی راحت جلو خرج های اضافه رو میگیره.... البته این حرف ها تجربه 5 سال زندگیه....من تازه فهمیدم هیچوقت ب مردا بد نمیگذره.... الویت اول خودشونن... تو هم از من نصیحت اول خودت رو دوست داشته باش و ب فکر خودت باش. نگران هیچ بدهی و قسط هم نباش. هیچ وقت هم توی تنگنا ها از خودت خرج نکن. 

خدایا شکرت...
وای خدا بهت خییر بده چیزی نمیگی 

نه به خدا چیزی نمیگم البته خداروشکر شوهرم هم وضعش خوبه خدا هم میرسونه ببین خدا میبینه چون دلم شوهرم صافه خودش همیشه بهش میرسونه ما تازه خونه گرفته بودیم ولی مستاجر پادنمیشد میگف باید وقتم تموم شه خلاصه چهل ماه نشست ما موندیم خونه قبلیمون دوهفته مونده بود وقته تخلیه برسه که  یکی از دیوارهای حیاط پشتیه خونه  ریخت سی میلیون خرجش بود چون مستاجر پا نشده بود و خونه رو تحویل نداده بود خدا به ما رحم کرد دست اونا اونطوری شد صاحب خونه ی قبلی تمام خرجش رو گذاشت بعد تحویل داد میدونی عزیزم شوهرم پنج شش میلیون  قرض خواهرشو داد خدا هم سی میلیون داد اون طوری عوضشو داد خدا میرسونه مطمئن باش از یه دست بدی از یه دست دیگه می گیری عزیزم اینو به عنوان خواهر بهت میگم  همیشه تو زندگیت دلتو بزرگ کن غصه ی پول رو نخور خدا ارحم الراحمینه خصوصا برا پدر مادر هر چی بکنی عوضشو میگیری به قرآن قسم من خودم چند بار به مادر شوهرم پول دادم نگرفتم هشتاد تومن پنجاه بیست هر چی بدم پس نمیگیرم میگم پول پسر خودشه چه اشکالی داره بجاش اونم دعامون میکنه 

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون