2777
2789
عنوان

خرج کردنه نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزم جای دوری نمیره پدر و مادرشن کلی زحمتشو کشیدن الان دارن از بزرگیش لذت میبرن؛ ان شاالله خدا برکت مالتونو زیاد کنه

الهی؛ مرا آن ده که آن به  ( وزن شروع ۸۰😔  وزن هدف ۶۵😁)

اصلا دخالت نکن.... زشته... پولی که خرج پدر و مادر و خانواده بشه چندین برابر به خود انسان برمیگرده... و از برکات رزق هست.... 

این افکار منفی رو از خودت دور کن. خیلی زشته... 

خدایا شکرت...

بیخیال شو.  پول خودشه،  مادر پدر خودشن هرجور دوست داره خرج میکنه،  اینم بگم شمام نمیخواد از الان قسط و قرضاشو بشماری و مراعات کنی، و از خرجات بزنی.  برا اونا خرج کنه،  برا شما هم خرج کنه

تمام

به نظر من که خودتو کوچیک نکن و نگو... اولا پدر مادرشن.. دوما کمتر پدری پیدا میشه که بی فکر بخواد از حقوق ناچیز یه پسر جوون آویزون شه

بعدم شما فعلا نامزدین خودش حل میکنه مشکلشو یا اگه خیلی ناراحت شه دفعه بعد خانوادش و نمیاره !!!

مثل این میمونه که نامزدت تو رابطه تو و مامانت دخالت کنه 

حق داری والا ما دومادمونم با خودمون میبردیم بیرون پدرو  مادرم نمیذاشتن دست تو جیب کنه چه برسه به پسر خودشون

ی بار به ی مناسبت مثلا سالکرد ازدواجشون یا تولد یا... بگو امشب پدرو مادرتو مهمون کنیم بیرون اگه گفت پولو براتون بریزم قبول نکنیا بزار نهمون ما باشن.راستی دفعه های پیشو برات ریخت قبول کردی؟

به نظرم نه الان نه هیچوقت دیگه تو این مسائل دخالت نکن...

منم نامزدم وقتی بیرونه مامانش چیزی بخاد زنگ میزنه میگه بگیر.

یا خاهرش مثلا لباسی وسیله ای چیزی بخاد نامزدم میبره بیرون براش میخره..

منم هیچوقت خدا شاهده اصن نپرسیدم و هرگز ناراحتم نشدم.

جدی خودم حس کردم  ولی خیلی ولم میسوزه اخه واسه نامزدم😔

دلت نسوزه فکر نکن دخالت کنی نامزدت میگه به به چه زن خوبی دارم فکر جیبمه . بر عکس میگه دخالت میکنه و گیر میده حسادت میکنه 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭