2777
2789

کرم ترمیم کننده بایودرما

اصلااااااااا جاش نمیمونه فوق العاده ست 

من خودم استفاده کردم جاش نمونده فقط لایه ضخیم بزن روزی چن بار

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم ترمیم کننده بایودرما اصلااااااااا جاش نمیمونه فوق العاده ست  من خودم استفاده کردم جاش نمو ...

برا الان ی چی میخواستم...ندارم که

و خدایی که به شدت کافیست
برا الان ی چی میخواستم...ندارم که

سیب زمینی

ماست سرد

روغن زیتون

برای اینکه جاش نمونه فردا برو این کرم که گفتم بگیر 

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

سیاه میکنه خمیر دندون

عه  

چون  شوهرم  همیشه  میگه  خمیردندون  خوبه  .چنبارم  امتحان  کرده  جواب داده  .ولی نمدونم  ازلحاظ علمی  واقعا درسته  یانه 

فقط حیدر امیرالمومنین است
باش عزیزم.ممنون😘😘

خواهش گله