2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعنی ادم بود؟شاید یکی داره دیدتون میزنه😐

از تو باغ اخه؟ ما طبقه دومیم اصلا از بیرون خونمون دید نداره 

ذهنم درگیر شد این کی بود

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
ثابت وایساده بود تا نگام بهش افتاد سریع رفت لای درخت پشتیا

چیزی نبود نگران نباش.من چن مدت پیش خونه دوستم بودم .البته خالی بود با شوهر و مادرشوهر رفته بودیم.ی دوساعتی تو هایپر پیاده روی کرده بودیم اومدم خونه تا چشام گرم شد حس کردم ی چیزی پام گرفته سریع بلند شدم چیزی ندیدم باز خوابیدم چشام گرم شد رو سینه و کتفم لرزش و فشار حس کردم باز پاشدم چیزی ندیدم باز خوابیدم.قشنگ حس کردم یکی با انگشت میزنخ ب کمرم ایندفه اعصابم خورد شد پاشدم با عصبانیت دور و برم نگاه کزدم فقط دیدم شوهرم بلند شده داره رو دخترم باپتو میگیره.اونم نزدیکم نیود یا پشتم ک دسش بهم بخوره سمت دیگه خوابیده بود.ولی باز بیخیال شدم خوابیدم

چیزی نبود نگران نباش.من چن مدت پیش خونه دوستم بودم .البته خالی بود با شوهر و مادرشوهر رفته بودیم.ی د ...

واااااای چطوری بعدش خابیدی؟

من خیلی ذهنم درگیر میشه الان همش حس میکنم یکی تو خونس داره منو نگا میکنه

ب شوهرمم نمیتونم زنگ بزن الان میگن یه دیقه اومده مادرشو ببره درمانگاه سریع زنگ زد

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
واااااای چطوری بعدش خابیدی؟ من خیلی ذهنم درگیر میشه الان همش حس میکنم یکی تو خونس داره منو نگا میکن ...

من چون شوهرم خونه بود.دلم امن بود.من زیاد بها نمیدم ب این حسا.زود از ذهنم خارج میکنم.چون وقتی ذهنم درگیر کنم بدتر میشه.من قبلش تو هایپر بودم دقیقا حس کردم ی چیزی مث هوا وارد گوشم شد.گوشم باز بسته شد.بعد شبش اینطوری شدم.دیگه تکرار نشد