2777
2789
عنوان

ضربان قلب و جنسیت؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 81 پست
فکرکنم طبیعی آخه لتروزول خوردم و آمپول اچ ام جی زدم ک میگن ربطی ب دوقلویی نداره

منم همینارو مصرف کردم چرا عزیزم بخاطر همینه، کی گفته ربطی نداره؟

چندتا تخمک بالغ میشه با این داروها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم استراحت مطلقم آره عزیزم هنوزم درد دارم نگران نباش 

ممنون امیداورم کردی

اشک تو چشمام جمع شد

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
خیلی زود رفتی عزیزم من 7هفته رفتم

درد شدید و لکه بینی داشتم 

دکتر گفت برو شاید خارج از رحم باشه

خدا بچه‌هات رو برات نگه داره حالم خیلی بهتر شد باهات حرف زدم

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
منم همینارو مصرف کردم چرا عزیزم بخاطر همینه، کی گفته ربطی نداره؟ چندتا تخمک بالغ میشه با این داروها

جدا.چ خوب من خیلی دوست دارم بدونم چی هستن.شما ویار و تهوعت چطوره؟

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هرچه خواهی کن
درد شدید و لکه بینی داشتم  دکتر گفت برو شاید خارج از رحم باشه خدا بچه‌هات رو برات نگه داره حا ...

دردت یه طرف بود؟ 

منم 5هفته از درد رفتم بیمارستان یه سمتم خییییلی درد داشت طوری ک گرررریه میکردم رفتم بیمارستان گفتن خارج از رحمیه برو سونو، رفتم سونو دیدم کیست داشتم دردم بخاطر اون بود

بسپار ب خدا عزیزم اون مراقبه ان شالله نی نی ت حالش خوبه قلبشم 7هفته میزنه😍

جدا.چ خوب من خیلی دوست دارم بدونم چی هستن.شما ویار و تهوعت چطوره؟

منم، تهوع ندارم فقط یه هفته تقریبا شایدم کمتر داشتم خوب شدم، ویارم از چیزای شیرین و مرغ ب شدت متنفرم، ترشی هم درحد معمول میخورم دوست دارم ولی ن اونقد ک زیاد بخورم، 

ولی عاشق غذاهای سرد شدم همش ماست میخورم، خیار میخورم و... 😅

دردت یه طرف بود؟  منم 5هفته از درد رفتم بیمارستان یه سمتم خییییلی درد داشت طوری ک گرررریه میکر ...

کل شکمم و پشتم درد میکرد

گاهی شبیه دردای زایمان میشد 

گاهی شبیه دردای پریودی

کیست که دارم

ان‌شاالله عزیزم😘

منم، تهوع ندارم فقط یه هفته تقریبا شایدم کمتر داشتم خوب شدم، ویارم از چیزای شیرین و مرغ ب شدت متنفرم ...

من وحشتناک بود تهوعم الان بهترم من از مرغ متنفرم بوی پیاز .مشامم تیز شده خیلی از بوهارو احساس میکنم

آره منم بوی پیاز داغ حالمو بد میکنه،  سردی میخوری بیشتر یا گرمی

نمیدونم بیشتر داغ میکنم دوست دارم یه چیز خنک بخورم بستنی شربت آب . شماچی؟ بنظرت چی هستن ؟