2777
2789
عنوان

از کارای خونه بیزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 74 پست
وقتی داری وسایلش مرتب میکنی از خودش کمک بگیر  مثلا بگو لباست اینجوری تا کن یا اونجا آویزون کن ...

هرراهی بگی رفتم بیفایدس فقط اتاقش نیست سالن حتی آشپزخونه همه رو کار داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل خونه رو میجرخه وبهم میریزه

البته انصافم خوب چیزیه من قبل بچه دار شدنمم همین گوه بودم😂😂😂😂😂😂

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
من شبا زانو درد دارم روزا کمر درد خسته شدم خسسسسسته

از صبح تلاش و تمیزی بعد آخر شب موقع استراحت میبینیم خونه رو بمب زده.انگار زن تو خونه نبوده 😥😥

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
البته انصافم خوب چیزیه من قبل بچه دار شدنمم همین گوه بودم😂😂😂😂😂😂

با این فرق که الان مهمون سرزده بیاد میندازم تقصیر بچم که ریخت و پاش کرده البته مهمونم اسکل نیست میفهمه سینک پر ظرف و لباسای وسط پذیرایی به بچه ربط نداره😂😂😂😂

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
منم بخدا بریدم مدام مثل کوزت درحال ساییدنم بس کف سرامیک تی میکشم دیگه شبا هم خابش می بینم پشت دست را ...

پیرشدیم انگار شوهر میکنی واسه کارگری کردن بعدشم با کلی مریضی زمین گیر میشیم

با این فرق که الان مهمون سرزده بیاد میندازم تقصیر بچم که ریخت و پاش کرده البته مهمونم اسکل نیست میفه ...

نه من قبل بچه خیلی تمیز ومرتب بودم ولی الان افتضاحم هاا 

من امروز کل خونرو تمیز کردم جارو و کل خونه و پنجره ها و تراس و حموم دسشویی ..... هممممرو حتی دیوارا جای دست کوچولوم افتاده بود ...بعد دیدم کل کشوی آشپزخونه رو ریخته وسط آشپزخونه .کشوی لباساشم ریخته بیرون.... دفتر کتاباای داداشش و ریخته... و .... نگم نگم دلم خونه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
من امروز کل خونرو تمیز کردم جارو و کل خونه و پنجره ها و تراس و حموم دسشویی ..... هممممرو حتی دیوارا ...

این صحنه ها خیلی آشناس وقتی سه سوت تمام زحماتم هدر رفته ازفردا میخوام دست به خونه نزنم ببینم چی میشه والا دیگه خسته ام بدتر ازین نمیشه که