2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوبیده و جوجه از بیرون گرفتیم

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

چه تفاهمی منم همین خوردم البته شوهرم شب کاره شام برده

😂😂ما کلا شاممون همیشه در همین حد نوش جان💜

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
راحت تر لطفا😆

راحت تر 

میشه نون پنیر گوجه 

یا نیمرو  

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
چرا 🤔 من ميخام واسه جهيزيه بخرم..يني خوب نيس؟؟ دوقلوش مزه ميده با شوهري بشيني واسه ميوه خوردن اينا

اگ خونت بزرگه و مبلمان ک گذاشتی بازم ی گوشه جا داشته باشی خوبه یا حیاط خونتون شیک و مرتب باشه ک ی آب نما بزنی با ریلکسی واسه من گفتن جاگیر میشه و جالب در نمیاد

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

من برعکس😷

من ماکارانی دوست ندارم 

ابگوشت و اش گوجه و اش دوغ میدوستم 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
😂😂ما کلا شاممون همیشه در همین حد نوش جان💜

منم عاشقشم شیر نسکافه مخصوصا با دونات شکلاتی و بزرگگگگ😂😂ولی بعدش عذاب وجدان وزنم میگیرم برا همین خیلی کم دوهفته یبار میخورم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃