2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با آمپول فشار

| مشاهده متن کامل بحث + 34286 بازدید | 49 پست
نه گلم چه تویی😂😂 تو خودت انگشت شصت و سبابتو بچسبون بهم به شوهرت بگو دستتو فشار بده ناخوناتو چون او ...

اهااااا

فقط دونا انگشت و بهم فشار بدم تازه فهمیدم

کاره خاصی کردی دردت کم بود؟؟

ینی تو چند روز از یک شد سه؟؟؟ من امروز و فردا فقط وقت دارم جواب میده؟؟

من دوشنبه بود رفتم گفت یکسانته و چهارشنبه بیا یعنی دوروز بعد

تاتونستم پیاده روی کردم و تو نت ورزشای بارداری رو گرفتم و انجام دادم چهارشنبه بدون هیچ دردی رفتم گفت سه سانتی بمون تا ورزش بارداری همینجا انجام بدیم امپول فشارو که زدن دردام شروع شدو اصلا به ورزش نرسید و زود زایمان کردم چون بخاطر پیاده روی و ورزشا کاملا دهانه رحمم نرم شده بود

حدود هفت سانت که شدم کیسه اب و پاره کرد و چند دقیقه بعدش دردام خیلی شدید شد و یربع بعدش زایمان کردم

یعنی یازده با سه سانت بستری شدم و دوازده و چهل وپنج دقیقه زایمان کردم

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زایمان اول خیلی بزرگ شده بودم خوردم رحمم بزرگ شده بود بچمم بزرگ بود از 59کیلو رسیده 78وقتی بچه اومد ایقد سبک شدم انگار رو هوام خخخ یه حس شیرینم داره خیلی خوب بود واقعا 

مامان دو پسر شیطون 

من دوشنبه بود رفتم گفت یکسانته و چهارشنبه بیا یعنی دوروز بعد تاتونستم پیاده روی کردم و تو نت ورزشای ...

خیلییی ممنون از راهنماییت این دو روزو ۳ ساعت پیاده روی میکنم

کلی هم دعات میکنم 

برام دعا کنین زایمانم راحت باشه من خیلییی میترسم

اهااااا فقط دونا انگشت و بهم فشار بدم تازه فهمیدم کاره خاصی کردی دردت کم بود؟؟

نه گلم غیر منتظره بود زایمانم رفتم فشارمو چک کنم گفتن فشارت بالاست بستری شو نه اگه میخوای بدون امپول فشار زایمان کنی دکتر به من گفت اون کارو کنن اصلا داخل بدنت که نباید دست بزنی متوجه شدی  چطوری کفتم ؟؟؟

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
خیلییی ممنون از راهنماییت این دو روزو ۳ ساعت پیاده روی میکنم کلی هم دعات میکنم  برام دعا کنین ...

به سلامتی زایمان کنی و نی نیتو بغل بگیری 

نترس به این فکر کن اولین زنی نیستی که زایمان میکنی این یه فرایند طبیعیه به چیزای خوب فکر کن

نه گلم غیر منتظره بود زایمانم رفتم فشارمو چک کنم گفتن فشارت بالاست بستری شو نه اگه میخوای بدون امپول ...

بله عزیزم اشارو شصت و بهم فشار بدم فقط دیگه درسته؟؟

بله عزیزم اشارو شصت و بهم فشار بدم فقط دیگه درسته؟؟

اره گلم اگه میخوای اثر گزاریش بهتر باشه تو انگشتاتو بچسبون بهم به شوهرت بگو انگشتاتو محکم فشار بده

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
خیلییی ممنون از راهنماییت این دو روزو ۳ ساعت پیاده روی میکنم کلی هم دعات میکنم  برام دعا کنین ...

اون موقع فرشته ها کمکت میکنن

به همراهات بگو برات سوره انشقاق بخونن خیلی کمک میکنه به راحتی زایمان

ان شالله زایمان راحتی خواهی داشت

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
مرسی عزیزمم ممنون کلی دعات میکنم

خواهش میکنم گلم به من موقع انقباضا اب گرمم هیلی کمک کرد هر وقت انقباض داشتم اب گرم میگرفتم خوب میشدم

عزيزم

برام دعا كن بچم تا ٣٦هفته بمونه

در معرض زايمان زودرسم و استراحت مطلق

الهي كه نيني نازت رو بسلامت تو بغل بگيري 

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان