2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با آمپول فشار

| مشاهده متن کامل بحث + 34286 بازدید | 49 پست

من ساعت۴ بعد از ظهر بستری شدم بدون درد. 

دردام ۶ شروع شد ولی در حد درد پریود. از ۷ انقباضام با فاصله ی زیاد ۹ دردای شدید شروع شد و ۱۰ به دنبا اومد. کیسه ابم هم خودشون پاره کردن ساعت ۷ اینا بود تقریبا. 

کلا یه ساعت درد وحشتناک کشیدم

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه چندتا سوالمو جواب بدین؟؟ دردش از همون اول زیاد بود بعد آمپول؟؟؟ دهانه رحم چند سانت بود بستری ...

منم همه چیزم اوکی بود اما روزای اخر  تو ازمایشم پرتئین دو پلاس شد یعنی مسمومیت حاملگی یهویی فشارم زیاد شد و خوب نشد مجبورا ۳۸هفته و پنج روز بستری و امپول فشار 

من تا دو سانت باز شدم تا حد آی آی گفتن درد داشتم

مجبورا بخاطر اینکه سوند گذاشتن و متوجه شدن ادرارم خونیه عملم کردن چون فشارم بالا بود یهویی بالا رفت خیلی بد بود 

اما راضیم ک سزارین کردم چون همون قدر درد برام بد بود

گلم منم با امپول فسار زایمان کردم ده زدن یک و نیم به دنیا اومد بچم برای من خداروشکر دردام شدید نبود ...

واقعااا؟

چقد خوب

وقتی بستری شدی چند سانت بودی؟

چیکار کردی دردت زیاد نبود؟

ببخشید شصت و سبابه رو‌تا ته بکنه تو؟

خطر نداره؟

من دو زایمان داشتم بهش میگن زایمان بدون درد دکترا دردم نمی اومد با امپول فشار زایمان کردم بچه اولم خیلی ادیت شدم وزنشم بالا بود بیست روزم دیر دنبا اومد ترس هم داشتم  ولی دومی هشت روز دیر شد وباز خودم رفتم بستری این نه راحت بود ادیت نشدم اصلا 

مامان دو پسر شیطون 

من درد نداشتم با تحریک دهانه رحم شد سه سانت و بستریم کردن و امپول فشار زدن و دردام شروع شد واز زدن ا ...

ینی تو چند روز از یک شد سه؟؟؟

من امروز و فردا فقط وقت دارم

جواب میده؟؟

واقعااا؟ چقد خوب وقتی بستری شدی چند سانت بودی؟ چیکار کردی دردت زیاد نبود؟ ببخشید شصت و سبابه رو‌ ...

نه گلم چه تویی😂😂 تو خودت انگشت شصت و سبابتو بچسبون بهم به شوهرت بگو دستتو فشار بده ناخوناتو چون اون مرده زورش از تو بیشتره

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
من دو زایمان داشتم بهش میگن زایمان بدون درد دکترا دردم نمی اومد با امپول فشار زایمان کردم بچه اولم خ ...

برا اولی مسکن هم میزدن اکسیژن وصل میکردن ولی بچم سخت دنیا اومد نمی اومد یه جورایی درشت هم بود دومی نه راحت بدون درد اومد

مامان دو پسر شیطون 

برا اولی مسکن هم میزدن اکسیژن وصل میکردن ولی بچم سخت دنیا اومد نمی اومد یه جورایی درشت هم بود دومی ن ...

برا دومی دکترم گفت زعفرون بخور زیاد رحمت خیلی سفته نرم بشه هشت روز فقط زعفرون دم میدادم میخوردم لیوان لیوان  

مامان دو پسر شیطون 

نه گلم چه تویی😂😂 تو خودت انگشت شصت و سبابتو بچسبون بهم به شوهرت بگو دستتو فشار بده ناخوناتو چون او ...

من یک سانت بودم دوبار قرص برام گذاشتن همون یه سانت موند فرداش امپول فشار زدن بعدش اومدن معاینه شدم  پنج سانت در عرض بیست دقیقه ده سانتم فول شد من افتضاح از زایمان طبیعی میترسیدم ولی بعد اینکه دخترم به دنیا اومد عاشق زایمان طبیعی شدم خیلی شیرینه حسش

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان