2777
2789
عنوان

بیاین مشورت بدین

80 بازدید | 10 پست

سلام

بچه ها دکتر برای بارداری به من کلومیفن داده و باید از فردا شروع کنم به خوردن برای ۳ دوره.حالا هم شنیدم هم تو نت دیدم ک میگن خطر سقط و بارداری پوچ رو میبره بالا و لتروزول بهتره.نمیدونم چکار کنم؟؟😔😔😔کسی بوده با کلومیفن باردار شده باشه ک بچه اش سالم به دنیا بیاد و کسی ک سقط شده.

بیاین بگین که حسابی نگران و سردرگم هستم

سلام من جفت بچه هامو با کلومفین باردار شدم 

بین این دوتا بچم یه بار با لتروزول باردار شدم بهم نساخت و منجر به سقط شد پنج هفتم بود .

توکل بخدا خیالت راحت خدا بخواد حفظ کنه میمونه 

منم صلاحم نبود اون موقع حکمت خدا بود که نموند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من جفت بچه هامو با کلومفین باردار شدم  بین این دوتا بچم یه بار با لتروزول باردار شدم بهم ...

من سر بارداری اولم نمدونم چ قرصی خوردم ک دکتر گفت قلبش تشکیل نشده.سقط شد بعد از ۶ ماه بدون هیچ دارویی باردار شدم

بدبختی اینه ک یادم نیست چی بود

واقعا دلم نمیخواد دوباره سقط کنم😔😔😔

خوب کردی.ینی چی دکتر بیاد بگه حامله نمیشی😒

بخدا وقتی گفت نمیشی دنیا رو سرمون خراب شد ماه بعدش نی نی اومد ب شوهرم گفتم خدا بخواد همه چی میشه

نهایت خوشبختیداشتن خدایی است که از رگ گردن به من نزدیکتر است!  
من سر بارداری اولم نمدونم چ قرصی خوردم ک دکتر گفت قلبش تشکیل نشده.سقط شد بعد از ۶ ماه بدون هیچ داروی ...

ان شا الله که خدا نگهش میداره 

به این فکر نکن که ممکنه دوباره سقط کنی خواهر منم اون طبیعی باردار میشد ولی بچه اولش قلب نداشت سقط کرد حاملگی پوچ میگن بعد از اون دوتا بچه اورد سالم و خوب