2777
2789
عنوان

فردا میرم ازمایش بتا میشه برام دعا کنین؟! سابقه خارج رحمی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 73 پست
پس زود اقدام کردی نه عزیزم یکسال و یک ماه از بارداریم میگزره دکترم تا یه سال بهم اجازه بارداری نداد ...

شما عکس رنگی دادی؟ درد داشت 

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
برو یه جای دیگه جایی بهتر احتمالا بارداری چون بتا شما خیلی بالاست 

یعنی میگی دستگاهش نشون نداده؟فکر نکنم.دکترش خوبه و سرشم شلوغه یعنی چرا بقیه رو نشون میده آخه من سابقه سه تا سقط بین هفته پنج و شش دارم ولی اینبار خیلی طول کشید لکه قهوه ای هم داشتم که شیاف میزدم اما از دیشب همش دوس دارم پریود بشم اما نمیشم ولی دردشو دارم

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس گلم ان شاللله ک مشکلی نیست لولتم از دست داده بودی؟

ن خداروشکر اما خونریزی داخلی کردم 

دوواحد خون بهم وصل شد

اصلا نگران نشو برات صلوات فرستادم خدا رحیمه خودش .....برات صلوات فرستادم منم خیلی اوایل درد داشتم نگ ...

مرسی ممنونم

ن خداروشکر اما خونریزی داخلی کردم  دوواحد خون بهم وصل شد

خیلی سخته خدا برا هیچ بنده ای نیاره برا ماهم دیگ تکرار نشه بحق این ماه

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
سلام عزیزم منم خیلی نگرانم دارم از ترس سکته میکنم.هفته پنج رفتم سونو ساک رو ندید گفت ده رو دیگه بیا ...

ن عزیزم برا تو معمولیه.. نگرام نباش همه مثل هم نمیشن.. برو یه مطب دیگه سونو بده

سرفه میکنم میگم ببینم داخل شکمم درد میگیره اما نمیشه.یعنی اگه مال منم خارج رحمی بود تو هفته هشتم نباید دردای شدید میداشتم؟دیگه از امشبم میخوام داروهامو مصرف نکنم 

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار
سرفه میکنم میگم ببینم داخل شکمم درد میگیره اما نمیشه.یعنی اگه مال منم خارج رحمی بود تو هفته هشتم نبا ...

عزیزدلم این فکرارو نکن قرصاتو ادامه بده.. اصلا بارداری خارج رحمی داشته باشی حالت خیلی بده از سیخ و تیر کشیدن های مقعد و واژن و درد یک طرف بدن.. انشالله شما اینجوری نیستی بحق حسین

ن عزیزم برا تو معمولیه.. نگرام نباش همه مثل هم نمیشن.. برو یه مطب دیگه سونو بده

یعنی ممکنه سونوشون ندیده باشه آخه دیگه هشت هفته باید میدیده.از شوک دیروز فقط وقتی کار میکنم یا میشینم درد پریود میگیرم.درد شانه چه جوریه؟یعنی تیر میکشه مثل اونموقع ها که نفس آدم بند میاد؟اونجوریم نیستم 

یعنی ممکنه سونوشون ندیده باشه آخه دیگه هشت هفته باید میدیده.از شوک دیروز فقط وقتی کار میکنم یا میشین ...

یک گرفتگیه اره انگاری عمیق نتونی نفس بکشی.. به خدا توکل کن بعضی وقتا لقاح دیرتر انجام میشه.. انشالله ایندفعه بری دیده میشه