2777
2789
عنوان

فردا میرم ازمایش بتا میشه برام دعا کنین؟! سابقه خارج رحمی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 73 پست
لطفا یکی بگه علائم خارج رحم چیه؟

لکه بینی تا ده روز بعد از عقب انداختن پریودی یع درد مزخرف یه سمت از شکمت و میگیره شبیه درد پری نیست انگار یه چی و فشار دادن تو شکمت درد مقعد من این سه تا و داشتم

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم خارج رحمیت چه جور بود چند روز پری رو عقب انداختی؟ الان دقیقا هرچه علائمی داشتی و داری بگو؟

خدا نصیب هیچکس نکنه بحق زهرا.. همه رو بگم؟! 

من تو اقدام بودم ماه سوم اقدامم علائم بارداری رو داشتم.. سینه درد, حالت تهوع, سرگیجه, کسلی +درد دور ناف.. تیر کشیدن های یک سمت بالای واژنم.. با وجود همه شون سرموعدم دقیقا دقیقا پریود شدم اما خونریزی کمی کتر از ماه های دیگه بود اما فکر کردم پریود شدم.. بعد از پریودیم یک شب بعد مقاربت, واژم و مقعدم وحشتناک تیرمیکشید که کمرم دولاشد اومدم بلند شم که از هوش رفتم و من چون نمیدونستم باردارم یک ژلوفن 400خوردم وقتی بهوش اومدم و خوابیدم.. شاید بیهوش شدنم 20ثانیه شد.. 

وبعد ماه بعدش پریود نشدم و با تست فهمیدم باردارم دوشنبه اش نوبت سونو داشتم که ببینم قلبش تشکیل, شده یانه, که یکشنبه اش درد شدید شکم و واژن و مقعد گرفتم و بازهم بیهوشی ک فورا بیمارستان رفتم و سزارین شدم 😢

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥

سلام عزیزم منم خیلی نگرانم دارم از ترس سکته میکنم.هفته پنج رفتم سونو ساک رو ندید گفت ده رو دیگه بیا دیروز رفتم سونو بازم چیزی رو ندید به حساب خودم امروز 8هفته شدم.و بتام هم بالاست یه بتا هفته 5دادم 4190بود یکی هم هفته 7دادم7870بود امروزم یکی دادم که فردا میگیرم و میرم پیش دکتر.یعنی اگه خارجی باشه تو سونو واژینال ممکنه دیده نشه؟؟؟ازش پرسیدم گفت چیزی ندیدم.میگم شاید خوب دقت نکرده آخه دستگاه رو همین جلو نگه داشت خیلی نبرد داخل.تاحالاهم هیچ دردی نداشتم ولی از دیروز که شوک بهم وارد شد گهگاهی درد پریود میگیرم.توروخدا برای منم دعا کنید.میترسم لوله مو از دست بدم

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار

فقط بسپار بخدا فکر منفی هم نکن فقط بگو خدایا شکرت که بچم خوبه و جاش درسته

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
خدا نصیب هیچکس نکنه بحق زهرا.. همه رو بگم؟!  من تو اقدام بودم ماه سوم اقدامم علائم بارداری رو ...

یعنی هفته چند میشدی؟

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار
سلام عزیزم کاملا درکت میکنم منم بارداریم خارج رحم بود اصلا داغون شدم چند وقت از اون بارداریت میگزر؟ ...

سلام دکترم گفته از هرپنجاه تت بارداری یکیاینجوری میشه. ن عکسرنگی ندادم.. الان 9ماه میگذره 

تو نی نی نداری

سلام دکترم گفته از هرپنجاه تت بارداری یکیاینجوری میشه. ن عکسرنگی ندادم.. الان 9ماه میگذره  تو ...

پس زود اقدام کردی نه عزیزم یکسال و یک ماه از بارداریم میگزره دکترم تا یه سال بهم اجازه بارداری نداد اگه عکس رنگی میدادی بهتر بود الهی بحق امام زمان بارداری سالمی و تجربه کنی برا منم دعا کن

پس زود اقدام کردی نه عزیزم یکسال و یک ماه از بارداریم میگزره دکترم تا یه سال بهم اجازه بارداری نداد ...

ب من گفت تا شش ماه باردار نشی.. نمیدونم بخدا خیلی کلافم.. انقدر ترسیده شدم 

لطفا یکی بگه علائم خارج رحم چیه؟

درد تب و لرز ضعف.بتا کم می‌ره بالا خونریزی قهوه ای .درد شانه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
ب من گفت تا شش ماه باردار نشی.. نمیدونم بخدا خیلی کلافم.. انقدر ترسیده شدم 

نترس گلم ان شاللله ک مشکلی نیست لولتم از دست داده بودی؟