2777
2789
عنوان

دوسته خبر چین

215 بازدید | 21 پست

بچه ها این تایپیک فقط برا دردو دله ،چن ماه پیش دوستم هرجا مینشست میگف منو میخواد بگیره برا داداشش دیگه همه میدونستن من اولش فکردم شوخیه جدی نگرفتم ولی بعده یه مدت همه ازم میپرسیدن چیشد اومدن خواستگاریت واقعا نمیدونسم چه جوابی بدم از چنتا از دوستایه دیگم شنیدم ک میگن من حتما ی مشکلی داشتم ک نیومدن خواستگاریم ازاین جور حرفا پشته سرم زدن این داستان برا پارساله.بعد من ی روز خیلییی ازاون دوستم عصبی بودم که هررجا نشست گف میخوایم بریم خواستگاری درحالی نیومدن ی حرف یا شوخی بود ابروم رف😞.ب اون یکی دوستم اس ام دادم باهاش دردودل کردم بهش گفتم فاطمه عقده چیو داره ک ابرویه منو برده حالا همون حرفا رو ک همون روزا عصبی بودم گفتم و فاطمه رو بخشیدم و فراموش کردم  اسکرین شاتشو امروز فرستاد تو گروه واسه فاطمه به همم گفتش بنفشه رو بشناسین چجور ادمیه 😔هم ابرومو بردن هم دلمو شکستن کلی گریه کردم ازاون گروه دراومدم بلاکشونم کردم😔دوستایی ک فک میکردم مثل خواهرامن باهام اینجوری کردن😔دیه هیچ وقت با هیچ کس دوست نمیشم خواهر برادر که ندارم دوتا دوست صمیمی داشتم اونام گذاشتم کنار .منمو تنهاییم😔

میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما این کار و کرده که بگه یه موقعی واسه داداشش نیاد خواستگاری تو بره خواستگاری اون

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

خب چرا فکر کردی آبروت رفته؟بجاش هرکی میپرسید که چی شد بهش با خنده و شوخی میگفتی :بابا چیزی نبود فاطمه خیلی دوست داره من عروسشون بشم ولی من فعلا قصد ازدواج ندارم به شوخی مثلا میخوام ادامه تحصیل بدم و ازین مسخره بازیا،کلا اصلا آبروی تو نرفته بود که بخوای گله کنی نه قولی بود و نه چیزی

منم هیچ وقت از دوست دختر خیر ندیدم همش شر بود از این ب بعد ب هیچ دختری اعتماد نکن وابسته هم نشو فقط ...

اره باید همون باشه

واقعا دوست یعنی چی 

یه پسره بود میخواست با من دوست بشه من اصلا اهل دوستی نبودم تو جریان نبودم این پسره رفته بود به دوستم گفته بود فلانی چجور آدمیه اینقدر واسه من بدی گفته بود گفته بگد به درد نمیخوره بیا با من دوست شو بعد پسره بهم گفت باور نکردم اسکرینای دوستمو فرستاد واسم  بعد به دوستم ک گفتم تازه باهام قهر کرد ک چرا غرورشو شکستم 😐😐😐😐😐😐

ما کوچیکا خدامون بزرگه ❤️
خب چرا فکر کردی آبروت رفته؟بجاش هرکی میپرسید که چی شد بهش با خنده و شوخی میگفتی :بابا چیزی نبود فاطم ...

اره ولی اون اینجوری نباید ابرویه منو میبرد

والا من تو بيشتر تاپيکا گفتم دوست اصلا اصلا خوب نيست توي اين دوره زمونه، منم يکي داشتم مث خواهرم بودم چقد براش غصه ميخوردم رفت هزارتا چيز الکي پشتم گفت نه به دوست اعتماد کنيد نه بهش رازي چيزي دارينو بگين 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
واقعا دوست یعنی چی  یه پسره بود میخواست با من دوست بشه من اصلا اهل دوستی نبودم تو جریان نبودم ...

واقعا چجور ادمایین اینا

دوستای من عجوبه این دوستاتون تو خونتون راه ندیدن از رابطهات ن نگین اصلا درباره همسر دوست پسر باهاشون صحبت نکنید دردل نکنید آتو ندیدن دستشون  دوست فقط کافه بازار و بس 😊

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨