2777
2789
عنوان

کمک کنید انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 29 پست

عزیزم چراماهیانه پول میده خوب کارت بده بهت هروقت رفتی بیرون من ک ماهیانه نمیگیرم هروقت بخوام برم بیرون یابهش میگم بریز ب حسابم یا روکیفش یادداشت میزارم چوناصولانصف شب یادم میفته فردابرم خرید .مینویسم میخوام برم خرید کارتت روبرداشتم یامینویسم کارتت روبزار اونم اگه نزدیک چک داشته باشه روکارت یادداست میزاره فلان تاریخ چک دارم مواظب کارتم باش با شکلک دیگه خودم میدونم مجاز نیستم خرج غیرضروری انجام بدم 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درآمدش خوبه برا بچه و خودش عالی خرج میکنه 

پس اصلا سرکار نرو اگر میخواستی کار کنی خرج خودت و خودت بدی چرا شوهر کردی دور از جون سر خر میخوا ستی؟ بهش رو نده ازش خرجی بگیر

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
برا همه چی فقط عید ب عید مانتو و کیف ک کفش میخره،من خودم ضد افتاب کرم مرطوب کننده اسپری خوشبو کننده ...

عزیزم کرم مرطوب کننده اسپری ایناروبزار تو خرید خونه وقتی رفتی فروشگابگیرباوسایل خونه

آره اما باورت میشه ب من همونم نمیده؟ کلا تعطیل!!

اگه نداره اشکال نداره ولی شوهر من خرج خونه مامانشم میده ولی برا من نه حالا مهم نیست من کنار اومدم ولی نمیدونم برم سرکار بچه م آسیب میبینه

نمیده خب خیلی باهاش صحبت کردم 

بازم بگو بگو خریددارم باهام بیا خودت بببین  بااین پول نمیشه چیزی خرید انقدبگو تابیاد من همسرم اوایل اصلابلد نبود پول بده میگفتم میرم خرید ن کارت میداد ن واریز میکرد تااینکه ی بارگفتم جراخودت نمیای باهام گفت توروخدا نگو من کلابازار وماساژ نمیام باهرکی دوست داری برو ظهر کارتش روبرداشتم گفتم نمیای بلدنیستی کارتم بدی تازهواون موقع فهمید بعد۵سال سالی یکی دوبارب زور ی دوماه بایدبگم تابیاد البته برای خرید خودشم دیربه دیرمیره گاهی خودم میرم کارتش روبرمیدارم میرم پیش دوستش مغازه داره همیشه ازاونجا خریدمیکنه براش میگیرم ومیام توراه بهش پیام میدم خردات انجام شد چون گاهی برای خورش میرم خرید چیزی نمیگه 

کلی نق میزنه ک خرج اضافه میکنی کلا شامپو مم ک میگیره نق میزنه میگه همین صحت و بزن 

گوش نده بزارانقدبگه تاخسته بشه بدونه بدت میاد بیشترمیگه ک حرصت دراد واز چیزی ک میخوای بگذری .باورکن زن ومرد تفاوت همیناشم مهمه من منظورم ب همسر شمانیست هستن مردایی ک خودشون چیزایی ک برای زناست رونمیخرن پولش رونمیدن بعدوقتی حرف میزنن میگن زن باید لطافت داشته باشه خرج زنونه برای خودش داشته باشه 

ممنون از راهنمایی عزیزم امتحان میکنم این روشم

عزیزم بایدروخاستت بمونی ن باجنگ ودعوا فقط صبرکن وخسته نشو از گفتن ب موقع بگو مثلااگه حقوق بگیره اول ماه بیشتربگو از نیازات .اگه هم همسرتون مثل من بازاریه ک هروقت میبینم میگه بچه خریدداره انجام بده یا میگه بریم فروشگا میگم باش وقتی رفتیم خصوصا برای بچه میگم تایغله توه منم برم اون مغازه وبیام همونجا کارت ازش میگیرم عادت دارم وقتی باهمسرمم خودم پول نمیبرم همون کیف بچه دستمه دوتا نشن