2777
2789
عنوان

کمک کنید انتخاب کنم

132 بازدید | 29 پست

سلام دوستان ،من۲۹سالمه ی پسر سه ساله دارم مدتی بود دنبال کار بودم ک مهمترین دلیلش نیاز مالی هست ک همسرم پول ماهیانه کم میده بهم الان یجا برا منشی پیدا کردم و اگه بخوام برم باید پسرم بزارم پیش مادر شوهرم ک ۶۳سالشه  الان خیلی مردد هستم شما بودید چکار میکردید کارم۸صبح تا۳بعد از ظهر 

حتی فکرشم نکن بچه رو بزاری پیشش خیلی پیرن ایشون

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهرتون توانایش چطوره شنوایی بینایی؟؟خونشون امنه برای بچه بالکن پله ی سری کارا واقعا ریسکه .اگه همسدتون درامدش کافیه اما کم خرج پیکنه خیلی فرق داره باکسی ک درامدش کمه

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
مادرشوهرتون توانایش چطوره شنوایی بینایی؟؟خونشون امنه برای بچه بالکن پله ی سری کارا واقعا ریسکه .اگه ...

درآمدش خوبه خیلی بیشتر از این میتونه بمن بده اما متاسفانه ارزش قائل نیست ،مادر شوهرم نمیتونه مثل خودم ب بچه برسه خونه شون رفت و آمدم زیاده 

و اس مخارج شخصیت؟  کجاها خرج میکنین چیا میخرین ک ماهی دویست کمه؟

برا همه چی فقط عید ب عید مانتو و کیف ک کفش میخره،من خودم ضد افتاب کرم مرطوب کننده اسپری خوشبو کننده لباس زیر این چیزا

درآمدش خوبه خیلی بیشتر از این میتونه بمن بده اما متاسفانه ارزش قائل نیست ،مادر شوهرم نمیتونه مثل خود ...

نکن بابچت خدایی نکرده اضطراب جدایی بگیره خودتو نمیبخشی .منم خونه مادرشوهرم نزدیک همیشه مهمون سرزده داره بچه من کوچیکه۸ماهشه ولی هرچی پیگه بزارش اینجابرو خریدبروارایشگا نمیزارم چون مهمون سرزده زیاددارن بااینکه هیچ کدوم سنی هم نداره چدرشوهرمم خودش روبازنشسته کرده شک ندارم میتونن بهش برسن اما باز دلم نمیاد کافیه ی مهمون بیاد هیچ وقت مثل خودم نمیتونن مواظبش باشن

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره