2777
2789
عنوان

چیکار کنیم بچه ی درس نخون رو؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12463 بازدید | 57 پست

کاریش نمیشه کرد فقط درحد اینکه دیپلم بگیره مواظب باش تا بی سواد نمونه ....پدرومادرایی که درسخون بودن بچه هاشونم درسخون میشن آدم باید از بچش به اندازه ی خودش انتظار داشته باشه به زور نمیشه درس خوندنم ارثیه ..اگه خودتو وهمسرت درسخون بودی پس اونم میشه وگرنه زور نکن امکان نداره...حالا میگین اونایی که بی سوادن چطور بچه هاشون دکتر مهندسن ...اونام ریشه در نسلشون هس یکی ...دومی هم اونا بچه های پدرومادرایی هستن که موقعیت نداشتن بی سواد شدن اگه میبینین بچه هایی هستن که پدرومادر بی سواد خودشون دکتر بدونین که پدرومادراشونم اگه شرایطشو داشتن حتما دکترمیشدن ....پس زور نزنین بچه اگه تو ذاتش درسخوندن باشه شما نگین هم میخونه وگرنه هرچقدر زور بزنی نمیشه آخرشم درسشم تموم بکنه به زور با نمره ی قبولی درآینده ی کاریش به دردش نمیخوره با اون نمره ها پس هدرمیره خرج و اعصاب خورد کنی ...به نظر من بچه درس نخون رو فقط درحد دیپلم باید زور زد بقیه زورتونو بزارین واسه آینده ی کاریش وزندگیش

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زياد بهش سخت نگيريد كاري كنيد به درس علاقه مند بشه بگيد اگه نمرتو فلان بشي جايزه مي خريم برات/:

مامانش علاوه بر بی مسئولیتی خسیس هم هست چند باری می‌خواستیم اینکارو بکنیم گفت نه نه مگه پول اضافی دارم با اینکه خیلی پولدارن

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
کاریش نمیشه کرد فقط درحد اینکه دیپلم بگیره مواظب باش تا بی سواد نمونه ....پدرومادرایی که درسخون بودن ...

بچه برادرم بچه من سه سالشه 😁😁 زن داداشم اصلا درسش خوب نبوده ولی داداشم خوب بوده

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
باید قانون بزارن و اگر درس نخوند از خواسته هاش محرومش کنن .مثلا تا درسشو نخونه تلوزیون نبینه یا حق. ...

زنداداشم قبول نمیکنه میگه بچه رو اسیر گیر آوردین ؟؟؟؟

چرا اینقد ب بچه ها فشار میارید

اصلا درس نمی‌مونه کلاس سومه به زور دو تا جمله میخونه

درسش خوبه و مشق نمینویسه یا درسش هم خوب نیس؟

نه مشق می‌نویسه نه درسش خوبه

نه مشق می‌نویسه نه درسش خوبه

خوب نخونه بچه نمره ١٤ اورد كافي شه من خودم فوق ليسانس ام شوهرم ديپلمشو با پول خريد اندازه يه پزشك درامدشه اونوقت تحصيل كرده ها اغلب كارمند اند با حقوق نهايت پنج تومن درس به درد نميخوره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
کاریش نمیشه کرد فقط درحد اینکه دیپلم بگیره مواظب باش تا بی سواد نمونه ....پدرومادرایی که درسخون بودن ...

من مهندسم خواهرام هم همینطور 

بابام ارش اقتصاد دانشگاه تهران 

مامانم درسش خوب بود ولی شرایطی پیش اومد که نتونست بره دانشگاه 

بابام هم اصلا به درس خوندن و. نخوندن ما کار نداشت خودمون خوندیم

شوهرم دیپلمه خانواده ش هم اصلا به تحصیل اهمیت نمیدن پسرای خواهرشوهرم تجدید میارن تو دبستان درس نمیخونن

دختر خواهرشوهرم ۲۴ سالشه سیکل هم نداره 😭😭😭

من همش میترسم بچه هام مثل اینا بشن خیلی برام مهمه که درس بخونن و دانشگاه رشته خوب قبول بشن

خوب نخونه بچه نمره ١٤ اورد كافي شه من خودم فوق ليسانس ام شوهرم ديپلمشو با پول خريد اندازه يه پزشك در ...

کلاس سومه صبحا ساعت یازده خیره ساعت یک بر میگرده هیچ کاری نمیکنه

بيچاره بچش عجب مادري داره😑😒

بله اصلا فقط به خودش میرسه هر روز تقریبا یکی دو میلیون خرج لباسش میکنه