2777
2789
عنوان

چیکار کنیم بچه ی درس نخون رو؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12463 بازدید | 57 پست
من مهندسم خواهرام هم همینطور  بابام ارش اقتصاد دانشگاه تهران  مامانم درسش خوب بود ولی شر ...

میبینی ارثیه اصلا ثابت شده هس این....شما خودت درسخون بودی ایشالله از شما به ارث میبره ...آدم باید موقع ازدواج به همه اینا توجه داشته باشه تا درآینده فرزندش مشکلی نداشته باشه ....چطور مو ودندان وقد و رنگ چشم ورنگ موست اینا ارثیه دقیقا این درسخوندن هم ارثیه ....حالا مال شما احتمال داره بچه هاتون یکیش مثل شمابشه یکیش مثل باباش یا هردو مثل شما ...بستگی به ژن داره کدومش مغلوب باشه کدومتون غالب

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

بله اصلا فقط به خودش میرسه هر روز تقریبا یکی دو میلیون خرج لباسش میکنه

خب بچشم مثل خودشه دیگه حالا از این مادر انتظار هس بچه پزشک داشته باشه اصلا امکان نداره....ما اینجا یه همسایه داشتیم پنج تا بچه داشت یکیش رییس بانک بود یکی از دختراش پزشک زنان هس یکی از پسراش تو دارایی کارمنده یکیشم مهندسه اما یکی از دختراش خانه داره تا دیپلم خونده ...حالا پدرومادرای این بچه مادرشون خانه داره وپرچونه وخاله زنک این دختر بزرگه هم به اون رفته ...پدرشون بااینکه بی سواد بود اما با باربردن تو خیابونا اینور اونور تا آخر عمرش تلاش کرد براشون اما چون موقعیت نداشت نتونسته بود درس بخونه برای بچه هاش فقط از لحاظ مالی رسوند بچه هاشم اون چهارتا خودشون خوندن به اینجا رسیدن اون یدونه نخواست نرسید 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بچشم مثل خودشه دیگه حالا از این مادر انتظار هس بچه پزشک داشته باشه اصلا امکان نداره....ما اینجا ی ...

بله واقعا 

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
درست میگی عزیزم.  الان که گفتی به مامانم گفتم اونم تایید کرد.

قربونت   ایشالله که هممون خوشبخت وعاقبت بخیر بشیم ....خوشبختی مهمه نه فقط تحصیلات عالیه داشتن .....خدا به دادمون برسه

من بچگی تا زمانی خودم به این نتیجه نرسیدم که درس بخونم همش تو فضا مجازی بودم ینی ازاد و راهمو خودم ا ...

آخه این هنر دیگه ای بلد نیست بخور و بخواب حتی فضای مجازی هم بلد نیست بره اصلا تبلت یا گوشی ندارم همه شم تقصیر مادر خسیسشه

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
میبینی ارثیه اصلا ثابت شده هس این....شما خودت درسخون بودی ایشالله از شما به ارث میبره ...آدم باید مو ...

خدا کنه هر. دوتاشون مثل من بشن

متاسفانه پدرم خیلی گفت که ازدواجم اشتباهه ولی من گوش نکردم و از اولم پشیمون شدم ولی روم نمیشد بگم اشتباه کردم الانم دیر شده

بیارینش خونه ما من معلمم خیلی خوب درس میدم😁

شوخی کرپم ولی واقعا معلمم

باهاش درس رو با بازی کار کنین

براش‌ جایزه بخرین بهش بگین اگه درس بخونی برات دوتاشو میخرم 

تو خونه یا بیرون ازش کار بکشین و آخرش بگین دیدی مدرسه چقدر جای راحتیه؟یا بگین اگه درسنخونی  هرروز ازت ایبنجوری کار میکشیم یا بگین اگه درس بخونی اصلا ازت کارنمیکشیم و با هرنمره ای ک خیلی خوب شد برات جایزه میخریم

شدی قلبُ تنُ روحم 💍💕

😍😍😍اااي جانممم 

توروخدا هركاري ميكنين فقط با تنبيه و زور نباشه

زده ميشه و لج ميكنه

ببينين ب چ چيزايي علاقه داره و استعدادهاش و پيدا كنين

قطعا از يكي دوتا درس بيشتر خوشش مياد

بهش بگين اين دوتارو خييييلي خوب ياد بگير بقيه هم در حد ي نمره قبولي كافيه ب خدا اينده ش ب اين چيزا نيست فقط تو مسير درست با دوستاي درست قرار بگيره خودش تو دبيرستان هدفمند ميشه