2777
2789

دلم شکست سر اینکه زیر پست اینستاش که اکانتشو پاک نکرده بود زن داداشش کامنت گذاشته بود دلخور شدم اخه کلا ناجور حرف میزنه باهاش 

بهم گفت تو حروم زاده ای کلی فحش دیگه دلم میخواد خدا جوابشو بده شست گذاشت کنار بعد من چجوری دوباره با این ادم باشم اخه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی امارات یه زنی توی فیس بوک کامنت گذاشت یه فحش کوچولو به شوهر سابقش داد , انداختنش زندان !

ناراحت نباش . فحش در ایران نقل و نباته . باهاش قطع رابطه کن . البته میتونی شکایت کنی که بعید میدونم به جایی برسه .

به کامنت زنبرادرش گیر دادی؟نکن خواهرم،هرچند اونم حق نداشته توهین بکنه

اخه زن داداشش بد دهنه مثلا جلو من میگه برم خا ی ه های شوهرتو بمالم وگرنه مگه مریضم 

توی امارات یه زنی توی فیس بوک کامنت گذاشت یه فحش کوچولو به شوهر سابقش داد , انداختنش زندان ! نار ...

تازه میگه من همینم همینی که هست

تا حالا اینقدر احساس بدبختی نکرده بودم

اخه زن داداشش بد دهنه مثلا جلو من میگه برم خا ی ه های شوهرتو بمالم وگرنه مگه مریضم 

😐😐😐😐😐

خونوادگی با وابستگانشون همگی جمیعا بیشعور و بی ادبن  

خداییش کین اینا شوهر میکنید بهشون

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
😐😐😐😐😐 خونوادگی با وابستگانشون همگی جمیعا بیشعور و بی ادبن     خداییش کین اینا شوهر ...

همون دیگه زن داشش دختر داییش میشه 

مشکل اینه اصلا قبلش نشون نمیداد اینجوریه کلا فرق میکرد

حروم زاده فقط مخصوص اون دسته از اراذل و اوباش هست نه بوی از ادب بردن نه فرهنگ و شخصیت

بچه ای ک زاییده شده و رها شده تو طیبعت با حیوون ها بزرگ شده خلق و خوی حیوان داره

پس استارتر عزیز و دوست خوب من

فحش مال تو نیست یکم بیا کنار ازت رد شه چرا ناراحت هستی برای کلمه حروم زاده ها چرا

بخند ب این کلمه چون صد در صد مال تو نیست بد پرتاب شده

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

بددهن رو رددکرده بیشعوره بنظرم 😷آخه این چه طرز حرف زدنه یه زنه 😕

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت