2777
2789
آقا اشتباه گفتم اوج ظرفشوییمه. این طوفانه😁

😂😂😅 اشکال نداره چون اون همیشه جلو چشاته یادت مونده اونجا دیگه فکرت جای دیگه ست به مارکش کار نداری😁😁

الا بذکر الله تطمئن القلوب
ما خودمون ساختیم خونه رو آخراشه مونده شیر الات و خرده ریزه دیروزم به آقا تاکید میکردم برا کلید و پری ...

عزیزمم ب سلامتی 

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی.  بیاین تغییر فرهنگ رو از خودمون شروع کنیم. وقتی نظرمون مخالف نظر بقیه ست نگیم اه اه پیف پیف. به نظرات هم احترام بگذاریم. وقتی میخوایم به کسی پیشنهادی بدیم بگیم از نظر من... یکم مهربون باشیم... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😅 اشکال نداره چون اون همیشه جلو چشاته یادت مونده اونجا دیگه فکرت جای دیگه ست به مارکش کار نداری ...

خخخخخ آره والا

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی.  بیاین تغییر فرهنگ رو از خودمون شروع کنیم. وقتی نظرمون مخالف نظر بقیه ست نگیم اه اه پیف پیف. به نظرات هم احترام بگذاریم. وقتی میخوایم به کسی پیشنهادی بدیم بگیم از نظر من... یکم مهربون باشیم... 
شیر دستشویی اضافه برا فرنگی؟

اری