2777
2789
عنوان

مامانا بیاین خیلی نگرانم

92 بازدید | 8 پست

سلام مامانا پسره ۵ ماهم دومین دندونشو در میاره خیلی اذیت میشه خیلی بی قراری میکنه دیشب نمیخوابید ساعت یک بود بهش قطره استامینوفن دادم راحت خوابید هنوزم بیدار نشده ولی واسه شیر خوردن بیدار میشه و بلافاصله میخوابه.همیشه عادت داشت ساعت هفت یاهشت بیدار بشه.نکنه خدایی نکرده مشکلی باشه خیلی میترسم😭😭😭😭

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استامینوفنو منم میخورم بیهوش میشم چ برسه ب بچه 5ماهه بخاطر همون الان سره  هنوز اثرش تو بدنشه تا بعدظهر همینه..ولی هی بیدارش کن شیر بده بهش

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها