2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک پسرم اضطراب جدایی داره تو مهد بدون من نمی ره

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 36 پست
بدون من که نمی ره۲۰تا بچه تو کلاس هستن نمی تونن فقط بهترین توجه کنن که

مربی اگه مسئولیت پذیر باشه باید یکی دو هفته اول رو بچه هایی که اضطراب جدایی دارن توجه ویژه داشته باشه

بازم اگه نتونستی موفق بشی امسالو بیخیال شو ولی واسه سال دیگه یه اقدام جدی بکن

الان تو گروه ۴تا۵ساله  سال بعد می ره۵تا۶سال سال بعد. اول به موقع گذاشتم

براي پيش ١ به موقعست اما بهتر بود خداقل از سه سالگي ميزاشتي مهد دو يا سه روز تو هفته يا حتي ساعتي تا كم كم عادت كنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو گروه ۴تا۵ساله  سال بعد می ره۵تا۶سال سال بعد. اول به موقع گذاشتم

ببین اصلا یهو ولش نکن کسی ببره یا ول کنی بیای یا دعواش کنی با مسئولاش حرف بزن و هر روز برو ولی نه که بری تو کلاس بشین بیرون کلاس جایی که ببینه تو رو ولی با یه کتاب یا بافتنی سرت رو گرم کن که محل ندی تا بتونه با ببقیه هم حرف بزنه و همش به تو نچسبه بعدش هر روز دورتر بشین و یواش یواش بگو چقد مرد شدی دیدم رفتی سرکلاست معلمت خیلی ازت تعریف میکنه و این قبیل تعاریف تا کم کم ازت دل بکنه وگرنه آسیب میبینه 

ضمنا برام سواله چرا اضطراب داره؟

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

الان هم كه اجباري نيست ساعتي ببر كم كم عادت كنه اصلا يه دو سه روز نبر بعد ساعتي برو بشين كم كم زيادش كن بدار اعتماد كنه به اونجا و خوشش بياد يهو بزاري چند ساعت ميترسه

وااای عزیزم،منم دخترم اصلا ازم جدا نمیشد،غصه گرفته بودم که چه جوری میره پیش دبستانی،اول مهر که بردمش خیلی ناراحت بود مربیشون اصلا نذاشت بمونم روز اول،ظهر که رفتم دنبالش خیلی خوشحال بود،خدارو شکر سختم نشد،باهاش حرف بزن،من یک ماه همش از خوبی مهدش میگفتم تا وقتی خودش دید باورش شد،کم کم عادت میکنه.

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐

اروم اروم ازش جدا شو 

فاصله رو به مرور زیاد کن 

به معلمش لگو باهات همکاری کنه

بشین پشت در بگو هر وقت دلت تنگ شد بیا منو ببین من جایی نمیرم 

بعد یه چند روز بعد بگو من برم جایی تا ۲۰ بشماری من اومدم بزار بفهمه که رفتی و برگشتی واقعا برو جایی نبینتت بزار تا ۲۰ بشماره هی به مرور کن ۵ دقیقه ۲۰ دقیقه.... بزار مطمین شه که رفتنت برگشتنم داره 

بچه ها میترسن بری و دیگه برنگردی 

بعد هر وقت بچه خوبی بود و گریه نکرد ازش تعریف کن و بهش بگو من بهت افتخار میکنم هر وقتم گریه کرد هیچی نگو خیلی سخته اما خودتو کنترل کن داد نزن سرش فقط سکوت کن حرف نزن بزار بفهمه کار اشتباهی کرده 

بعدها که موند بگو اگه یه روز اصلا نیای به من سر بزنی یه کادو خوب برات میخرم 

به مرور و کم کم باید عادت کنه و مطمین شه 

اها یه چیزی ازش بپرس برای چی نمیمونه میترسه شما نیاین دیگه یا از کسی میترسه 

من تمام این راهها رو رفتم دختر من میگفت میترسم منو بدزدن منم بردم تو حیاط تمام دوربینا رو نشونش دادم و مطمینش کردم و گفتم به غیر از منو بابا هیچ کس اجازه نداره بیاد دنبالت به مربیش بگو همش بهش بگه که ما فقط تو رو تحویل پدر یا مادرت میدیم  حتی به عمه و خاله دایی ... اصلا نمیدیم باید قبلش هماهنگ بشی بعد 

اوووو چقدر تایپ کردم🙈 قشنگ درکت میکنم من همه این دورانو طی کردم

خیلی ممنون عزیزم 

دوهفته است دارم می رم امروز بهش گفتم پشت در هستم اما اکه هی بیای در و ‌باز کنی منو می برن تو خیاط چندبار اومد و من بهش گفتم بیاید برم حیاط با ناراحتی می رفت تو

اون می گه دلم واست تنگ میشه میگه تو دلم می لرزه☹️🥺امروز یه چیزی ازم خواست واسش بخرم گفتم این واسه وقتی هست که بزرگش دی گفت بزرگش دم گفتم اکه بزرگ باشی باید بدون من بری مهد تا منم غذای مورد علاقه تو بپزم گفت باشه نی رم گفتم پس برو اکه مونده گریه نکردی فردا که اومدم دنبالت واست می خرم

گفتم می خوای کلیپس منو بذاری تو کیفت هر وقت خواستی بهش دیت بزنی اینقدر خوشش اومد که نگو 

حالا به نظرت فردا نرم؟؟ یا برم تو خیاط بشینم؟؟؟

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏
ببین اصلا یهو ولش نکن کسی ببره یا ول کنی بیای یا دعواش کنی با مسئولاش حرف بزن و هر روز برو ولی نه که ...

منت شبانه سهذسااگی رفت مهد با گریه ازمن جدا شد فقط چند روز رفت که کن فهمیدم بچه دومم باردارم دیگه نرفت از اپن موقع از مهد بیزار شد خانه بازی می بردم‌همه جا باید خودم می رفتم

مربی اگه مسئولیت پذیر باشه باید یکی دو هفته اول رو بچه هایی که اضطراب جدایی دارن توجه ویژه داشته باش ...

از دو‌هفته قبل بچهذهای اضطرابی رفتن دوست داشت حالا که شلوغ شده بدش میاد حالا هم بهش توجه میشه اما این اصلا بچه ای نیست بره بشینه تو بغل مثلا مربی

خیلی ممنون عزیزم  دوهفته است دارم می رم امروز بهش گفتم پشت در هستم اما اکه هی بیای در و ‌باز ک ...

فردا نرو خونه برو تو حیاط بشین

بهشم بگو که فردا تو حیاطم کاری داشتی بیا پیشم اما اگه نیای منم برات اون چیزی که دوست داری رو میخرم

اگرم موند و گریه نکرد حتما بهش بگو که چقدر از گریه نکردنش خوشحالی و بهش افتخار میکنی 

همشم تو خونه ازش تعریف کن بهش بگو اگه دیدی کسی اونجا داره گریه میکنه بره بچه ها رو ساکت کنه و بهشون بگه که مهد ترس نداره  بهش مسولیت کار بده

اتفاقا کار خوبی کردی کلیپستو دادی

منم گردنبندمو داده بودم به دخترم

فردا نرو خونه برو تو حیاط بشین بهشم بگو که فردا تو حیاطم کاری داشتی بیا پیشم اما اگه نیای منم برات ...

باشه فردا می رم تو حیاط می گم اکه نیای پیشم واست اون مادورو می خرم خوبه؟؟؟