2777
2789
عنوان

خیلی پاچه میگیریم از خودم بدم میاد

119 بازدید | 12 پست

اخرا بارداریمه 2روزه اصلا مامانم بام حرف بزنه گریه میکنمو داد بیداد شوهرم کوچک ترین چیز بگه میزنم زیر گریه 2ساعت بند نمیاد حرفایی که نباید به رو شوهرم بیارم یهو میگم دعوا میشه خود به خود میرم تو فکر گریه میکنم هیشکی جرات نمیکنه سلامم بهم کنه خسته شدم واقعا نمیشه هم جلوشو بگیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه  به دنیا بیاد چیکارمیکنی با گریه های نوزادت... اروم باش وسعی کن درک کنی شرایط رو مادر شدن خ ...

خیلی ادم صبوریم خیلی خوش خندم اصلا اینجوری نبودم تحملم خیلی بالاس نمیدونم یهو چیشد

خیلی ادم صبوریم خیلی خوش خندم اصلا اینجوری نبودم تحملم خیلی بالاس نمیدونم یهو چیشد

بارداری ماهای اخر سخته البته توهم نازکش داری وگرنه اگر نازت خریدار نداشت نمیکردی پس بهتره خودتو گم نکنی همه تا یه حدی احترامتو دارند خودت باعث نشو بهت بی حرمتی کنن

چرا انقد حساسی؟  همه حامله میشنا😐😐 اینجوری بچتو هم ناراحت میکنی  بعدم تازه وقتی به دن ...

اینجوری نبودم بخدا من همش شیطونی میکردم همش میخندیدم اصلا گریه نمیکردم نمیدونم این 2روزه چم شده اولا بارداریمم اینجور شدم ولی نه به این شدت اومقع فقط یهو میزدم زیر گریه الکی الکی 

چیشد خوب شدی

خودم تصمیم گرفتم به خاطر بچم خوب بشم.داروهای تقویتی مو به موقع مصرف کردم. حداقل روزی نیم ساعت از خونه بیرون رفتم. آهنگ شاد گوش دادم.و هر روز شکر گزاری کردم.

البته من دچار وسواس فکری در مورد بچه هم شده بودم یعنی هر لحظه فک میکردم ممکنه بلائی سرش بیاد.نیم ساعت خواب راحت نداشتم. همه رو می رنجوندم بعد عذاب وجدان و گریه

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
بارداری ماهای اخر سخته البته توهم نازکش داری وگرنه اگر نازت خریدار نداشت نمیکردی پس بهتره خودتو گم ن ...

از شوهرم معذرت خواهی میکنم میگه میدونم درکت میکنم اشکال نداره من صبر میکنم نی نیمون به دنیا بیاد بهتر بشی ولی خب هر ادمی یه حدی تحمل داره خودم ناراحتم برا اخلاقم مامانمم میگه اشکال نداره تو خودت قاطی داری

از شوهرم معذرت خواهی میکنم میگه میدونم درکت میکنم اشکال نداره من صبر میکنم نی نیمون به دنیا بیاد بهت ...

اما عادت میکنی که همیشه درکت کنن بهتره رو خودت کارکنی وشرایط رو سخت نکنی البته بارداری واقعا مشگله  به انید خدا بعد زایمان بهترمبشی وقتی نی نی تو بغل کنی وشیر بدی چنان ارامشی میگیری که انگار فقط تودنیا مادرشدی