2777
2789

من یجا میرم ماه اول گفتن آموزشی ۷۰۰ام میدیم بهت یه ماه تموم شد الان کارو یاد گرفتم ولی ایرادم دارم مسئولم که فامیل مدیر یه دختر پررو عصبیه ایراد که میبینه هم خیلی ایرادمو بزرگ جلوه میده هم با حالت بدی حرف میزنه خیلی تو مخمه حالا اون یکی مدیرمون که فامیل دختر نیست امروز باهام جلسه گذاشت گفت کارو یاد گرفتی خوبه ولی الان ما نمیتونیم خیلی حقوق بدیم با۸۰۰ ۷۰۰تومن میتونی کار کنی کارمو دوست دارم نزدیک خونمونم هست ولی یکی دختر یکی حقوقش رو مخمه چون کارش درسته پشت میزیه ولی سنگینه ۹تا ۶عصرم هست.برم به نظرتون؟

تعداد رای : 16
نظرسنجی
برم
11
68%
نرم
5
31%
تیکر تولد نفس مامان❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

٩ تا ٦ عصر ٧٠٠؟ من ٩تا ٣ منشى دارم همين حقوقو ميدم تازه با خرج وفت و امد

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
کارتون چیه؟ منم دلم میخواد برم سره کار فقط می ترسم کار آموزی طول بکشه

کارم تولید محتواست من کارو بلد بودم دارن انقدر میدن وای ب حال اینکه بلد نباشی

تیکر تولد نفس مامان❤
چه کاریه؟ اگه مثلا مهندسی هست برو برات سابقه کار سه و یاد بگیری. اگه کارگری هست و یادگیریش با دو ماه ...

سئو تولید محتوا زیر شاخه ی کامپیوتره

تیکر تولد نفس مامان❤