من باهاش قهرم ک ازصبح زود بیرون بودم تاشب خسته... شب بهم محل نزاشت و منم ولم گرفت.هروقت دلم میگیره از اشتها میفتم... شامشو خوب خورد بعدم حسابی میوه اورد خورد ولی من بخاطر اینک غش نکنم نینروخوردم و نارنگی...خیلی حرصم گرفته ازش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تویه ماهم هیچی نخوری اون به هیچ جاش نیست ببخشیدانقدررک حرف میزنم....جای این کارا توهم بخوربه خودت اهمیت بده تااونم یادبگیره بهت اهمیت بده مرداباحرف زدن درست نمیشن بایدعملی یادبدب...باپنبه سرببر...من یه هفته پیش باشوهرم دعوام شددعوای شدید خیلی باهام بدحرف زد تایک هفته هم باهام سردبرخوردمی کرد پریروزآشتی کردیم امروز گفت بریم یه دوربزنیم رفتم فروشگاه هرچی دستم اومدخریدم هرچی دلم خواست...بعدحساب کرداومدیم بیرون تودلم گفتم خوب شد توبروازصبح جون بکن پول دربیار من تودودیقه خرج کنم😂تلافی این چن روز دراومددلم خنک شد😂😂😂تواین یه هفته هم که دعواکرده بودیم حسابی می خوردم آهنگ گوش می کردم کیف کردم...ببخشیدطولانی شد تجربیاتموگفتم😃😃
میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞