2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بخودش میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 61 پست

مردا مثل ما زنا خل نیستن که با یه دعوا سر به بیابون بذارن

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااااا چه توقعی دارینا شوهر منم همینطوره منم از اون بدتر

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

منم وقتی باشوهرم قهر میکنم غذا نمیخورم میدونه ک اگه اون بره بخوره فاتحش خوندس🤣یامیاد نازمو میکشه باهم میریم میخوریم یا هیچکدوم نمیخوریم😜

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙

از قدیم گفتن هرکی قهر کرد خودش ضرر کرد

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
راستی چرا اینقدر نارنگی زود اومده😂😂 عیب نداره بابا منم قهر بودم مقصرم خودم بودم خیلی دلم برا شوهرم ...

چون الان همه چی تقلبی شده😐😅😅😅

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
نه ولی اصلا براش مهم نیستم .... فقط شکم خودش دیشبم بخاطر یه ساندویچ منت گذاشت و من نخوردم اماخودش خ ...

معلومه خیلی حساسی گلم

سخت نگیر

چون شاغلی اینجوری ای

منم اولا چون همیشه دستم تو جیب خودم بوده مثلا اگه شوهرم غذایی خوراکی ای چیزی میخرید کوچیک ترین چیزی میگفت فکر میکردم منت میزاره در صورتی که واقعا منظوری ندارن

الکی به خودت سخت نگیر

قشنگ بخور بریز بپاش

زندگیه دیگه نمیشه گرسنه بمونی که

ها دیگه پس چی😂😂

اون تو کتاباس که زنو شوهرا وقتی قهرن میمیرن از دوری هم😂😂😂😂😂

حقیقته خب قرار نیس که چون اکثر ما زنا ضعیف و بی اراده ایم و وابسته اونام اینطور باشن.این عیب محسوب نمیشه ما مشکل داریم باید خودمونو اصلاح کنیم

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن