من باهاش قهرم ک ازصبح زود بیرون بودم تاشب خسته... شب بهم محل نزاشت و منم ولم گرفت.هروقت دلم میگیره از اشتها میفتم... شامشو خوب خورد بعدم حسابی میوه اورد خورد ولی من بخاطر اینک غش نکنم نینروخوردم و نارنگی...خیلی حرصم گرفته ازش
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وااااا چه توقعی دارینا شوهر منم همینطوره منم از اون بدتر
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
نه ولی اصلا براش مهم نیستم .... فقط شکم خودش دیشبم بخاطر یه ساندویچ منت گذاشت و من نخوردم اماخودش خ ...
معلومه خیلی حساسی گلم
سخت نگیر
چون شاغلی اینجوری ای
منم اولا چون همیشه دستم تو جیب خودم بوده مثلا اگه شوهرم غذایی خوراکی ای چیزی میخرید کوچیک ترین چیزی میگفت فکر میکردم منت میزاره در صورتی که واقعا منظوری ندارن