2777
2789
عنوان

متنفرم از بعضی زنهای اینجا ..

457 بازدید | 31 پست

خودشون ملکه هستن .

مادرشون دلسوزترین زن.

پدرشون فداکارو زحمتکش .اصلا هم زبون ندارن و کاملا هم بافرهنگ هستن.

ولی حاِلا قوم شوهر از قوم یزید بدتره .زبون نفهم بی فرهنگ بی شخصیت .مفتخور که شوهرشون خرجشونو میده .

توروخدا بیایید پایین از اون قله دیدتون .همون خانواده شوهر خود ما هستیم .دلم میسوزه یکی هم پشت ما میگه اینجوری .

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریلکس ریلکس ریلکس تر

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

آخ آخ...منم همیشه همینو میگم

مادراتون اگر مادر زنن، مادر شوهرم هستن برا عروسشون

چطوریه که همه خونواده شوهرا از دم بدن؟؟؟؟؟

اقا من همه جا تو تاپیکا گفتم خدایی خونواده همسرم حرف ندارن،منم باهاشون مثل مامان خودم راحت و بی شیله پیله م

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏