2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری

57 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من ماه پیش دکتر برام لترزول نوشت مصرف کردم اما هیچ اثری از تخمک گذاری ندیدم کیت ها همش منفی نشون داد این ماه دو روز زودتر از موعود پریود شدم ب نظرتون بازم قرص لترزول مصرف کنم باردار میشم خسته شدم دیگه از بس بی بی چک منفی دیدم

من دیگه دکتر نمیرم . دوماه کلوموفین و لتروزول استفاده کردم آمپولم زدم ولی دقیقا سر موقع پریود شدم . با این قرصا بدجوری حساس و عصبی شده بودم . دیگه قطعش کردم . همینجوری اقدام میکنم . یه شب در میون چون روزای وسط سیکل شش ماهه اقدام میکنم فایده نداشته . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی من یه ساله از این دکتر ب اون دکتر میرم اصلا نمیدونم فولیکول بالغ دارم یا ن همش قرص مینویسن ج نم ...

تو سونو مینویسه دیگه . یعنی تا حالا سونو ندادی ؟ من میخوام داروهای گیاهی رو امتحان کنم . 

تو سونو مینویسه دیگه . یعنی تا حالا سونو ندادی ؟ من میخوام داروهای گیاهی رو امتحان کنم . 

یه بار سونو دادم اما چیزی ب اسم فولیکول ندیدم ب منم میگن از سیاه دونه استفاده کنم هویج اینا زیاد بخورم

یه بار سونو دادم اما چیزی ب اسم فولیکول ندیدم ب منم میگن از سیاه دونه استفاده کنم هویج اینا زیاد بخو ...

آره من الان تقریبا یه هفته س مخلوط سیاهدانه و عسل صبحا میخورم . بادکشم میخوام انجام بدم