2777
2789
عنوان

الان دارین به چی فکر می کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 154 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتم فکرمیکردم برا شوهرم زنگ بزنم بیاد مارو ببره بیرون ی دور بزنیم اخه امروز ماشین خرید از صبح داره ...

مبارک باشه ان شاءالله چرخش براتون بچرخه

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
به اینکه خوابم میاد

منم😣😣

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

دارم به این فکر میکنم چرا ساعت ۷ نمیشه که تو رو ببینمت دلم که از الان رفته پیشت 😄

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

به اینکه ظرفام کثیف مونده🥴🥴🥴🥴

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
مبارک باشه ان شاءالله چرخش براتون بچرخه

مرسی عزیز جان

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
دارم به این فکر میکنم چرا ساعت ۷ نمیشه که تو رو ببینمت دلم که از الان رفته پیشت 😄

الانم دارم فکر میکنم واسه شب چی بپوشم من به تو فکر میکنم حتی وقتی زیر دوشم:/

هـمہ دُختــَـرا عـَـرۊسـَڪݩ، ݥـَݧ آنابِـݪ :]
وااای به دوران شاد دانشجویی ام چقدر شاد بودیم بادوستام  میرفتیم بیرون تفریح و قلیون و ساندویچ و ...

منم دقیقا همین طوری بودم وقتی عکسای اون موقع رو نگا میکنم گریم میگیره 

یادش بخیر😔

🧚‍♀️