2777
2789

دوم و اخر

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول واخر

تک فرزندی چه جوری چون من یه دختردارم دیگه بچه نمیخوام ولی شوهرم میگه تک هست 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

همه که اول دومن 

من از ۷ تا  پنجم 

ولی انگار فقط یه بچه بودم از بس لوسم میکردن الان اونجوری که باید عرضه چرخوندن زندگی متاهلی رو ندارم 😔😔😔هرچند سعی خودمو میکنم ولی باز اونجوری که بقیه هستن من نیستم 

بده واقعا

من نامزدم تک فرزنده از الان گفته بایددد چند تا بچه داشته باشیم که مثل من تنها نباشه

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

دوم، وظیفه در خانه=خر حمالی خواهر بزرگتر😒

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

یه زمانی میگفتم خوبه.اما بنظرم خوب نیست 

الان تو عقدم یجا میخوام برم همش فکرم پیش مامانمه که تنهاست.کلن خوب نیست حداقل ۲تا بچه بهتره