2777
2789
عنوان

خدایا کی میشه 3ساعت بی وقفه بخوابم.

258 بازدید | 28 پست

ناشکری نمیکنم خیلی خسته ام.از نوزادی ک کولیک داشت پسرم الانم ک دندون دراوردنش.شبا هر نیم ساعت 1ساعت بیدار میشه.روزا نمیخوابه.نه صبحانه ام معلومه نه ناهار.شده تا ساعت 4 بعدازظهر ناشتا هستم.دست تنهام.خانوما برای هر دندون اینهمه بیقراری داره یا اولیش اینطوره؟

منم هنوز ناشتام

۸ماهشه🤕🤕

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هنوز ناشتام ۸ماهشه🤕🤕

ئه دخترمنم 8ماهشه

دندونش دراومده؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

حق داری خیلی سخته.بالای یک سالش که بشه راحت میشی

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
ئه دخترمنم 8ماهشه دندونش دراومده؟ 

اره دو تا دراورده

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

پسره من اولیو20روزپیش درآوردالان دیدم دومیم زده بیرون اینم بگم پسره منم ازبدوتولدیه شیطون تمام عیاربودمنم مث شماخیلی بهم وابستس کاراموزورکی میکنم انقدگریه میکنه بعضی وقتابچه بغل هرکاریومیکنم

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری