2777
2789
عنوان

چطوری نخ بدم⁉️

147 بازدید | 25 پست

ی همکار دارم ک تعریفشو شنیده بودم قبلا و امروز اولین بار بود میدیمش😂

خیلی خوب میزنه

قد و هیکلش که عالی،خیلی بهم میخوره

با حیا هم بود

کلا خوب بود،تعریفشو شنیده بودم

تالا ی شماره ب بهونه هماهنگی تغییر شیفت ازش کرفتم ولی میخوام ضایع نباشم🫠

خیلییییی کم میبینمش تا اخر ماه نمیبینم ک دارم سعی میکنم شیفاامو تغییر بدم ینی ممکنه تا مدتها نبینمش🥲

چیکار کنمممم؟چطوری مخ بزنم؟چطوری فهمم کسیو داره یا نه؟

هیچی 

دختر مگه این کارارو میکنه؟

شخصا از عشق یکی بمیرمم حاضر نیستم اول قدمی بردارم 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راه مخ زدنشو نمیدونم ولی فقط میخوام بگم اگه دوسش داری بیخیالش نشو .براش بجنگ . نزار چند سال دیگه مدیون دلت بشی و به خاطر یه غرور کاذب خودتو سرزنش کنی. ابراز عشق عار نیست🙂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2157262

راه مخ زدنشو نمیدونم ولی فقط میخوام بگم اگه دوسش داری بیخیالش نشو .براش بجنگ . نزار چند سال دیگه مدی ...

من دخترم ولی🥲

اینحا هم محل کارمه ینی خانواده ام میفهمن اگه جیزی بشه

خانواده هم مذهبین🤦🏻‍♀️

نمیدانم چه کار باید بکنممم🤔

بنظرتون ولش کنم ببینم چی میشه؟

ببین وقتی میگم باحیا ینی ازیناس ک بلد نیس اصنولی حس کردم اونم بدش تیومده طی دیدار اول

اگه مردی از یکی خوشش بیاد بلد میشه 

اصلا به اینکه مردی بلد نباشه اعتقادی ندارم 

نری یوقت پیشنهاد بدی بی ارزش میشی حتی اگه قبول کنه هم بی فایدست

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اگه مردی از یکی خوشش بیاد بلد میشه اصلا به اینکه مردی بلد نباشه اعتقادی ندارم نری یوقت پیشنهاد بدی ب ...

پیشنهاد که نمیییییییییدم😐

مغز خر خوردم مگه؟

نخ میدم 

اومد رو چشم نیومد دیگه نمیهواد دیگه🫠

من دخترم ولی🥲اینحا هم محل کارمه ینی خانواده ام میفهمن اگه جیزی بشهخانواده هم مذهبین🤦🏻‍♀️نمیدانم چ ...

خب دختر باشید .چه اشکالی داره. ابراز علاقه دختر و پسر نمیشناسه. مهم اینه که آدم باید قوی باشه واز نتیجه کار نترسه. اگه بخواید ولش کنید ممکنه یکی دیگه مخشو بزنه .اون وقت شما میمونید و یک عمر پشیمانی و افسوس

خب دختر باشید .چه اشکالی داره. ابراز علاقه دختر و پسر نمیشناسه. مهم اینه که آدم باید قوی باشه واز نت ...

چیکار کنم؟

ممکنه دیگه نبینمش اصن

ممکنه کسیو داشته باشه

از کحا بفهمم؟

پیشنهاد که نمیییییییییدم😐مغز خر خوردم مگه؟نخ میدم اومد رو چشم نیومد دیگه نمیهواد دیگه🫠

خوبه 

ایشالا ک بیاد

چیکار کنم؟ممکنه دیگه نبینمش اصنممکنه کسیو داشته باشهاز کحا بفهمم؟

والا من دیگه اینارو نمیدونم . چون هر کسی یه شرایطی داره .باید تحقیق کنید در موردش