2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می رم دانشگاه ولی توی رشته ای بهش علاقه دارمدرس می خوندم نه به خاطر اینکه رتبه ام خوبه برم درس بخونم در رشته ای که علاقه چندانی بهش ندارم. 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

من اره دوباره انتخاب میکنم

و به همه دبیرستانیا و بقیه هم میگم ک انتخاب کنن

جدا از دوران دانشجویی و کاراش و رفیق بازیاش و رشته های انتخابی

خیلییییی تو زندگی و دید اجتماعی خصوصا برا دخترا تاثیر داره 

دید وسیع تر میشه انتخاب ها منطقی تر و ادم پخته تر

با دوتا ادم نشست و برخاست میکنه حداقلش اینه... 

١٠٠ ٪؜ ميرم

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

صد در صد همین مسیر رو میرفتم دقیقا، همه کارها رو دقیق و عالی انجام دادم جای هیچ افسوسی نذاشتم جز یک چیز...

قلم پای هر همدانشکده ای خواستگار و مدعی عاشقی ای رو خرد میکردم بدونه اینکه نگاهش کنم بپرسم کیه و چیه. 

البته همسرمم هم دانشگاهیمه و یه پارچه آقاست، به غیر از همسرم باید قلم خرد میکردم واقعا روان برام نذاشتن هنوز که هنوزه اثراتش روح و روانمو آزار میده