2777
2789
عنوان

یه ادکلن خوشبو با ماندگاری بالا معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 83346 بازدید | 66 پست
نازی جون عطرخودت چیه
الحمدلله كما هو اهله          دلبندم......بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد..خدایاااا سپاس🙏🙏🙏و این لحظات رو نصیب همه منتظران کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستی بگیری برو وزرا حداقل یه تست کن مطمنم که عاشقش میشی خیلی بوش باحاله یه بار من رفته بودم خونه مادر شوهرمینا نشستم روی مبل همش حس میکردم بوی ادکلن جاریم میاد آخر به مادرشوشو گفتم گفتش آره دیروز شالشو اینجا گذاشته بود واقعا حرف نداره من به یکی از همکارام هم گفتم رفت خرید واقعا راضی هستش
خدایا کمکم کن........................ میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید
نازی جون تو سایت زده250
الحمدلله كما هو اهله          دلبندم......بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد..خدایاااا سپاس🙏🙏🙏و این لحظات رو نصیب همه منتظران کن...
جیرجیرک اسمش رو دقیق گفتی
نازی جون ماندگاری لایت بلو چطوره؟
جیرجیرک کدومشونه حالا
ماله جاریم مشکیش بود مطمنم که اینه آخه برادرشوهرم همیشه اول نامزدیشون میگفت من ادکلن مریم با گوشی موبایل اشتباه میگیرم
خدایا کمکم کن........................ میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید