2777
2789
عنوان

یه خط وسط یعنی چی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 15179 بازدید | 38 پست

من خودم بی بی زدم فقط ی خط داشت وگوشه بی بی چک خط داشت ب زور دیده میشد باچاقو باز کردم کاستو دیدم دوخطه و مثبت بود مشکل کاستش بود ب اندازه توار‌نمیخورد اگه دوتاخط میبینی هرجاهم باشه مثبته

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز مونده به موعدت؟ اگه کلا رو نوار دو تا خط میبینی ،بیبی چک میگه مثبته اگه داری یکی دیگه بزن

۴ روز از موعدم گذشته

دیروز زدم منفی بود ولی اصلا سابقه تاخیر نداشتم نمیدونم برم ازمابش بتا بدم یا نه

ن عزیزم دوتاخط واضح داره‌گلم برامنم دقیقا همینطوری بود ی بی بی چک دیگه زدم اونم مثبت شد رفتم از

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
۴ روز از موعدم گذشته دیروز زدم منفی بود ولی اصلا سابقه تاخیر نداشتم نمیدونم برم ازمابش بتا بدم یا ن ...

نتونستم تشخیص بدم خط دوم رو،،برو ازمایش بده سریع اماده میشه

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
نتونستم تشخیص بدم خط دوم رو،،برو ازمایش بده سریع اماده میشه

سمت راست ی خطی هست دقت کن

اا من فکر کردم اون نشتیه. ایجان

من ک میگم بارداره